Hoppa till innehåll

223

Medlem
  • Antal innehåll

    37
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

223's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Har du ändrat i liblist.gam? Du ska byta ut texten gamedll "dlls\mp.dll" och erstätta den med den här gamedll "addons\metamod\dlls\metamod.dll" här har du en komplett engelsk guide från amxmodx http://wiki.amxmodx.org/Installing_AMX_Mod_X_Manually
  2. 223

    Habbo Forum.

    Bra och låt det vara så, Habbo retrors är olagligt. För i huvudtaget taget tycker jag att Habbo är lite onödigt pga massa pengar man gör av med, inte så smart.
  3. Som sagt, du laddar ner source SDK från Steam. När du ska börja bygga banor tänk då inte stort från börjarn (Om du är nybörjare) Bygg ett litet fyrkantigt rum eller något med hjälp av en guide så du lär dig. Gå in på den här sidan, den har tusen guider för olika spel. Om du ska bygga source banor klickar du på, Hammer (Half-Life 2) = Göra source banor Här är en diräkt länk till guide sidan, Klicka här! Börja då med sourceskolan, där förklarar det till och med hur du laddar hem det, men börja med dom guiderna det gjorde jag. Det hjälpte skit mycket.
  4. Om jag förstår rätt eller i alla fall lite av det, så är det nog så att ATI är lite mer avancerat och har mer tillgångar till olika grejer. ATI riktar inte bara in sig på spelen utan mycket annat som är bra för själva datorn och olika program. Har jag delvis rätt? Eller är jag helt ute och cyklar? :P
  5. Är NVIDIA GF 8800 GTS bra? Vad klarar det för spel?
  6. Som jag säger till alla, det finns ingen annan utväg en att köpa ett nytt CS. Går inte annars.
  7. Vad skriver du om? Försök att vara lite mer tydligt. Det kan faktiskt bero på vad du har för grafik kort på datorn och såna grejer.
  8. Posta sen, och säg vad dom sa :P Men som sagt du måste nog köpa ett nytt CS.
  9. Är någonstans vid corporal rankerna.
  10. Ja jag fuskade men det var jävligt onödigt inser jag nu :( men det va någon annan som gjorde en sån här tråd för ett tag sen och han fick svar att man kunde det på nåt sät jag kommer inte ihåg hur Jo, bra att du erkänner det i alla fall som många andra inte gör... Ne men jag vet faktis inte. Prova att skicka ett sergöst "Förlåt" till Steam. Eller skicka ett övrigt mail om detta går att ändra, och om det är något att diskutera om. Deras support sida är väldigt bra och ha fått mycket hjälp själv. Skickar du ett mail, får du svar ganska fort tillbaks. Väldigt snabbt och effektivt. Lycka till ;)
  11. Nepp, du är bannad för evigt. Vill du spela på VAC servrar igen, så får du köpa ett nytt CS konto. Är du bannad? I så fall varför? Fuskat?
  12. Metal Gear Solid 1, 2, 3. Tony Hawk Underground. Battlefront 1,2. Finns Halo 1,2,3 på PS2? Kanske bara 1 och 2 på PS2 men för i huvudtaget?
  13. Riktigt användbart för nybörjare att veta, rekommenderar starkt att denna tråd klistras. Eftersom detta är en av dom vanligaste frågorna man brukar vilja ha svar på.
×
  • Skapa ny...