Hoppa till innehåll

JePPe9

Medlem
  • Antal innehåll

    779
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Mora

JePPe9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. JePPe9

    Jtag

    Precis. JTAG-ägare som kör online och bara sabbar för andra är idiotiska. Kolla bara MW2? Sönder-hackat av massa Jtag'are. Men har själv haft ett Jtag på online och det dröjde ungefär 1 vecka innan jag blev bannad. Det beror på vilka spel du kör. Nya spel blir du ju bannad på en gång. Men gamla spel såsom Halo 3, WaW osv blir man knappt upptäckt på för att de inte kollar de spelen längre. Men Jtag'et fick RROD och en kompis ville ha det.
  2. JePPe9

    Jtag

    Hmm... här har i allafall vi A, B, C, D, E och F i både 8:an och 9:an. På vårterminen så får även 7:or det.
  3. JePPe9

    Jtag

    Nörd menas också att man är beroende, gillar eller älskar att göra det. Men inte visste jag att ögon kunde brinna om man läste... Då kanske jag ska sluta läsa. Fler punkter efter en mening är lite svårt att förklara. Det är lite mer en "fundering" eller vad man ska kalla det, därför brukar man ta ungefär 3 punkter. Och MVG, VG och G har man ej i högstadiet. Istället är det A, B, C, D, E och F.
  4. Flash är bäst. 1. Spelbart på LIVE 2. Uppdateras mest. 3. Håller sig bättre i längden.
  5. Du kan ej modda GS längre sen kernel 12625 kom ut. Du kunde innan denna kernel och då blev man heller aldrig bannad. Jag vet det själv för min LoyalCrystalean var söndermoddad i ungefär 1 år innan Treyarch fick reda på att jag använde DLC's illegalt.
  6. Detta säger Gamstop jämt fast det finns hos andra också...
  7. JePPe9

    Jtag

    Sa jag någon gång att jag är proffs på att hacka? Nej, det är LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG väg till det vettu... Det jag menade var bara att jag skulle FÖRKLARA hur man JTAG'a. Lär dig läsa P12. JTAG är mer eller mindre MODIFIERING av moderkortet, sen DÄREFTER hackar man lite? Men jag kan hacka en dator via trådlöst internet... för det är hur jävla lätt som helst, en totalt jävla dator-okunnig skulle till och med klara det. Förstå dig på text innan du öppnar käften eller skriver något som är idiotiskt. Jag är mer en total jävla n00b-hacker helt enkelt, även om jag vet hur man JTAG'ar. Jag får ju inte ens förklara hur det funkar för dig? Tur att jag inte gick in på detaljer för annars hade du sakt ännu värre. Och vadå "Tro fan inte du är proffs på att hacka för att du kan JTAGA ett 360"? Varför så otrevlig? Jag tror inte att jag är världens bästa hackare precis? Var i helvete finns den anledningen i texten? Gå på svenska vet ja istället för att vara en "skolkmeister". Nu har jag sakt mitt.
  8. JePPe9

    Jtag

    Jag vet hur man skiljer på vad man tycker är kul. Och jag är hack-nörd och mod-nörd. JTAG är sjuuuuuuuuuukt kul. Men varför i helvete köpa en jävla fil för när man kan göra egen på typ 5 minuter? Bara starta programmet på dator-jäveln och rota fram nyckeln med en NAND-reader och skriva det till NAND'et till 360'it. Sett många tutorials, gjort själv, gör själv och då kan det bara inte vara så svårt att fatta att jag vet hur man gör och vad man gör. JTAG låser upp ditt Xbox HELT. Du kan göra precis vad fan du vill. Vill du ha Linux GUI'en? Skaffa det då, hur lätt som helst. Vill du ha Windows? Skaffa det då, men var beredd på en JÄVLA lång och dryg hacking-tur! Dock så sålde jag mitt JTAG för ett vettigt pris till någon annan och ska skaffa ett igen. Och man kan låsa upp spel och DLC's så dem funkar på andra icke-JTAG så dem kan köra det. Tänk bara alla hacks och sånt! Men jag säljer runt 50 spel nu och ska skaffa ett JTAG för de pengarna. Man kan även göra helt egna dashboards. Man kan göra precis allting som inte gick förut! Man kan göra ett spel utan XNA eller DevKit med JTAG bara man är skicklig och kan koda spel själv. LoyalCrystalean! Here ya go soon!! Ja det var jag som blev bannad av de där jävla Treyarch! De upptäckte att jag körde med Non-JTAG på Black Ops. Alltså Non-JTAG är att man tankar hem en modifierad profil och tankar hem DLC't till profilen och glitchar sen är det bara att köra DLC't utan att köpa. Men som otur var så har ju Treyarch ett "Spy-system" som upptäcker om en moddad profil är inne så blir det flag direkt och sen efter 2-3 dagar blir det ban, men inte konsoll-ban som tur. EDIT: Märkte nyss att det stod att LoyalCrystalean var inne för typ 2 dagar sen... woot? Jag har knappast varit inne på den. Nån jävel har hackat den tydligen! Nämen vad trevligt! Kanske han som gjorde mig bannad och inte Treyarch? Men jag VET 100000000000000000% att det var för lite DLC-glitching på Black Ops som nu är sålt för ganska längesen. Och 360XBOX, det beror på vilket spel du kör för att bli bannad snabbt, om du kör de nyare spelen blir du absolut bannad lätt. Men om du kör de gamlare spelen så blir du knappt bannad.
  9. SNÄLLA! Ska XBL ta över världen också eller? Facebook tog över den för ett tag sen och nu XBL? NOOOOOOOOOOOO!
  10. JePPe9

    Jtag

    Bara så att du vet, det där stämmer knappt ett skit... Med Xbox 360 Flash Bios Tool kan du byta ut serial-key på KV.bin-filen, vilket un-bannar dig. Och det är heller knappt ofta man blir bannad om man kör på JTAG. Så vadå KÖPA? w00t? ALDRIG hört talas om att man kan KÖPA en KV-bin-fil till Xbox 360............... Så ja, du kan un-banna dig på ett JTAG! JTAG är SJUUUUUUUUUUUUKT kul vettu....
  11. Men det här kallas J-TAG Hack och om man blir bannad finns det ett program som man kör på Xboxet och när det är färdigt är man ej bannad. Så enkelt var det.
  12. För att du har antagligen för segt internet.
  13. JePPe9

    Dirt 3

    Man får 4 "Ultimate Superteams Events" eller vad det hette och det vettefan vad är :/
  14. Xbox 360 Slim 250GB :)
×
  • Skapa ny...