Hoppa till innehåll

Stixx

Medlem
  • Antal innehåll

    482
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Skåne

Stixx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Stixx

    Stream Till Wow

    Som rubriken säger tänkte jag börja streama våra raids på WoW genom twitch och undrar då om det finns några speciella krav på detta eller om det bara är att köra igång. Antar att det har mycket med datorns prestanda att göra så jag skriver ner dom. Ska helst gå med full grafik på 1280x720. AMD Phenom II 850 3.4Ghz quad ATI Radeon HD 6870 1GB Corsair XMS3 2x2 GB 1600Mhz Samsung Spinpoint F3 500GB Och slutligen det som antagligen sinkar, 6Mbit lina. Är där något av detta som är rent av värdelöst att streama med så säg gärna till, kan köpa nya delar isåfall.
  2. Privat servrar brukar vara som vanliga servrar bara att du vanligtvis levlar fortare och där finns fler bugs. Rätt vanligt med custom items så du kommer upp i 10mil skada etc.
  3. Stixx

    Livestream

    Hur mycket ram hade det behövts då? Och jag är inte säker på hur mycket jag har upp eftersom det nya bredbandet kommen om någon vecka, har en 6mb lina just nu och då ligger den på 2mb upp. Så jag antar att den kommer ligga på 4-5mb upp. När det gäller ram minnena, länka gärna något som ni rekommenderar som ni vet duger till att streama med. WASD: Menar du på streamen eller i spelet ?
  4. Stixx

    Livestream

    Jag hade tänkt börja live streama våra guild raids i WoW och undrar hur bra dator man behöver för det, vill gärna ha WoW på högsta grafik samtidigt som streamen ser bra ut. Mina specs är: AMD Phenom II 850 3.4Ghz Corsair XMS3 1600Mhz 2x2 Gb ATI HD Radeon 6850 Samsung F3 Spinpoint 250Gb 12Mb/s telenor internet(vet inte om företaget har någon betydelse) Behöver ni mer info så bara säg till.
  5. Dat lag/carry. Måste säga att du gjorde rätt många tabbar men som Dunderdasen sa, det är låg rating så jag ska väll inte förvänta mig att du spelar hur bra som helst. Bra försök iaf! (Inget negativt menat)
  6. Dingat min sjunde 85a, först nu man märker hur många timmar man lagt ner på detta spelet.
  7. http://eu.battle.net/wow/en/character/bloo...inhoof/advanced
  8. Alltid ett plus att ha en hårddisk som är större än 60GB. Kanske redan har en hemma? Iaf enligt mig är 8GB ram overkill med tanke på att jag har 3GB och klarar mig fint i dom flesta spelen. Och ja dom tar betalt för bägge installationerna, slöseri med pengar eftersom du lätt kan bygga ihop din dator på egen hand gratis. Byggde ihop min första dator på 1 timme.
  9. Stixx

    Grafikkort

    Hur är det med 6870 då? Har det just nu och jag tyckte det var prisvärt, har dock inte provat 560ti.
  10. Allt har blivit nerfat, så ja attackerna skadar rätt mycket mindre. Tror allt blev sänkt med 20%. Blizzard gjorde detta för att firelands skulle gå att pugga, dvs ge casual spelare möjligheten att uppleva det innan det föråldras.
  11. Tycker att man kan börja med firelands redan i 355 så är ju lite meninglöst att kräva 365 i bwd...
  12. Upptäckte även en bugg, fick trippel xp när vi körde cata instanser så det gick ju fort till 81 när man får 200k för ett instans quest.
  13. Hade extrem tur, köpte 20 stacks med fel iron ore för 15g styck. Bars går för 100g per stack så det var bara till att smälta och håva in guldet :P
  14. Så länge du har 340+ av.ilvl och ett 333+ ilvl vapen så kan du gå på bwd och bot ja.
×
  • Skapa ny...