Hoppa till innehåll

WizZ

Medlem
  • Antal innehåll

    108
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Brevid dig :D

WizZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. WizZ

    Dator?

    Vettigt? njaa.Jag har aldrig ens nämnt inlägg så där dum förklarade du dig bara. ONT: Jag har bestämt mig så nu behöver inte hjälpa mig mer, tack för svaren :P
  2. WizZ

    Dator?

    Bara datorn, Har allt annat :) Yesbox Kom med något vettigt om du ens ska kommentera, Säger väl vad jag vill? trots allt min tråd...
  3. WizZ

    Dator?

    Tjena grabbar och flickor! Tänkte bygga ihop en egen data för första gången nu under julen, men eftersom det är första gången vet jag inte vad som är de bästa delarna för priset jag tänkte mig så det får ni gärna hjälp mig med. Tänkte mig ett pris runt 12-15000 Datan ska klara spel på högsta grafik och ha mycket minne då jag måste få plats med filmer B) Tack på förhand och hare!
  4. Haha sorry för kasst svar, var sjukt trött... Men när jag kollade hade jag installerat mer RAM än vad datorn klarar? :o Men sedan har jag problem då jag inte kan ta bort skol programmen men att jag får lösa det :)
  5. Tack, där står det faktiskt att jag har för mycket men kan inte ta bort så många program men jag får försöka lösa det ;) Kör endast med 90gqs texture pack och inget mod :)
  6. Har faktiskt inte testa någon annan stans än hemma, men eftersom det funkar perfekt på min riktiga dator så tror jag inte det är nätverket det är fel på ;) felet ligger någonstans i datan.
  7. Kör på en dell vostro 3460, faktiskt inte en aning om hur mycket RAM den har..? :o Edit hittade hur man ändrade.. Men vad ska jag ändra till då? vad brukar man köra på? :)
  8. Tjenaaa! När jag lirar minecraft(online) på nya skoldatan hänger sig hela datan, Är det någon som har någon som helst aning om vad det kan vara för fel? för något är det. Kom inte och säg skaffa nytt internet då jag har lirat på 4 andra datorer utan problem. Kom heller inte och säg att datan inte klarar det, för vi sitter och lirar Wow och cod på högsta grafik.
  9. WizZ

    Lan

    Tjenare alla glada, och alla som hare depp! Nu är det så att jag har en engelska uppgift i skolan som ska handla om lan. Gör jag så att läraren vet vad ett lan är får jag MVG :D Jag undrar vad ni tycker om det och hur just ni brukar göra på era lan? Ni kan även ge lite tips på vad jag kan skriva :) Jag har skrivit hur det bildades och lite om dreamhack och vad man gör på ett lan så det behöver ni inte ta upp ;)
  10. 6 VG och resten G i 8.an. Men nu i 9an ska jag iaf satsa på minst 3 MVG :D
  11. Det är juh bara att resetta accountet, det är inte så svårt... :o
  12. Familjen, närmaste vännerna men mest flickvännen<3
  13. Någon gång när jag körde SnD (Favela), jag hade riot och var ensam kvar. Först tog jag en snubbe sedan stack jag upp på taken för då var det bara en sniper och jag kvar ;) Han försökte vara smart och kasta tk under mig men failade och jag tog upp den och kastade den när han reloadade ;) Alla garvade sjukt mycket :D
  14. Asså jag vet att man måste resetta accountet, men hur gör man det? ;)
  15. EDIT: Jag fixade det :)
×
  • Skapa ny...