Hoppa till innehåll

viktorio

Medlem
  • Antal innehåll

    72
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    ÅLAND !!!

viktorio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. viktorio

    Min Sida

    besök min sida för att se bilder videos och annat jag har gjort. §3.5 :iluvff:
  2. snowman's land så finns det ett fusk som jag har hittat på . gå till den stora isbollen som e på isplattan och VAR WARIO!!! och gå och hämta en power flower och sedand knuffa ner honom i ena hörnet till en liten backe, när han står där så kommer han bli fryst och står helt stilla, om du sparkar eller slår på honom så kommer han röra på sej men ställa sig tillbaka i den lilla backen. enjoy the cheat!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. detta skrev jag inte för att jag är intresserad (jag har redan gjort på mitt sätt) utan detta är bara en skoj sak hur andra har det med kärleken .
  4. jag gillar en tjej i en annan skola och har aldrigt träffat henne, men jag har sett hon i tidningen , träffa hon när jag var liten, och våra farsor jobbar på samma jobb, hon har sätt mig på mariebad men vill ändå inte bli ihop med mig hon vill lära känna mig först. hur ska detta sluta???? ÄRLIGA SVAR!!!!!!!!!
  5. jaha..det är väl min tur också... 1) Kön? man 2) Ålder? 10 snart 11 3) När började du onanera och varför? 9 skönt 4) Hur ofta onanerar du i genomsnitt? varannan dag 5) Hur länge onanerar du i genomsnitt (min)? 30min - 1h 6) Onanerar du tillsammans med din partner (om du har någon)? nej 7) Har du blivit upptäckt när du onanerar eller har du upptäckt någon annan? nej 8) Har du onanerat med kompisar (kompis) och i så fall vad hände? tomt))) 9) Har du onanerat på något ovanligt ställe och i så fall var och varför? utanför sjukhuset, i bilen där, för att jag kände mig att jag måsta 10) Tänder det dig att se andra onanera (tex din partner)? nej 11) Använder du dig av något t.ex. sexleksaker när du onanerar och i så fall vad? nej 12) Använder du dig av någon speciell teknik när du onanerar? upp och ner 13) Fantiserar du alltid när du onanerar och i så fall om vad eller vem? ingen, ser på tv.. 14) Pratar du med dina vänner om onani och i så fall vad diskuteras? vi pratar bara när vi ska göra det...
  6. viktorio

    Din Tro!

    är ni kristna? själv tror jag på buddha? vad tror ni på?
  7. om ni tror jag e nyfiken har ni helt j*vla fel
  8. haha blöt hand, vad kan det bero på
  9. en kompis som gick i 5 sa det då
  10. trummor wohooooooooooooooooooooooooooooo
  11. en lite anurlunda sex och samlevnads grej.. kolla om ni klarar av det seriöst. Detta är taget från ett annat forum.. (www.ungdomar.se) (Kopiera och klistra in frågorna och besvara dem sedan) 1) Kön? 2) Ålder? 3) När började du onanera och varför? 4) Hur ofta onanerar du i genomsnitt? 5) Hur länge onanerar du i genomsnitt (min)? 6) Onanerar du tillsammans med din partner (om du har någon)? 7) Har du blivit upptäckt när du onanerar eller har du upptäckt någon annan? 8) Har du onanerat med kompisar (kompis) och i så fall vad hände? 9) Har du onanerat på något ovanligt ställe och i så fall var och varför? 10) Tänder det dig att se andra onanera (tex din partner)? 11) Använder du dig av något t.ex. sexleksaker när du onanerar och i så fall vad? 12) Använder du dig av någon speciell teknik när du onanerar? 13) Fantiserar du alltid när du onanerar och i så fall om vad eller vem? 14) Pratar du med dina vänner om onani och i så fall vad diskuteras? Tack för medverkan! ...
  12. Det var ingen i familjen som berättade det
  13. fyll i din ålder!!!!!!!!!!!!

  14. haha skriv goodbye duck ni bara

×
  • Skapa ny...