Hoppa till innehåll

CRAAZY

Medlem
  • Antal innehåll

    278
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    -

CRAAZY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Community anseende

  1. Säljer min Hauppauge HD PVR som jag har använt väldigt lite. Finns i Stockholm, skickas ej, Skick 5/5. Alla sladdar + ps3, xbox och wii komponent sladd. Skiva för program vara. Fjärrkontroll (Väldigt sällsynt) Pris: 1000:- Nypris 2200:- Kontakta mig på 0732422005 om du är intresserad eller har några frågor eftersom att jag inte är på fuska.se ofta. Kan köpas efter 6e aug eftersom att jag är bortrest atm.
  2. 1. Ja, du kan uppdatera om du har jailbreakat, men jailbreaket försvinner. 2. Ja, du kan få i stort sätt alla apps gratis. Kanske inte de allra nyaste men de borde komma upp på install0us snabbt. 3. iApCracker, nästan alla apps som du kan köpa "in-app purchases". Finns andra tweaks som du kan fuska på andra sätt med. Jailbreak är värt. Men lär dig hur och vad du kan göra med det så blir det mycket roligare och bättre! :)
  3. Jävlar du, Här har man lämnat Stockholm och får detta :verymad:
  4. Jag har väl de flesta anledningar som du att köpa smartphone och jag köpte min första när jag var 13 och nu känner jag att livet skulle vara svårare utan den. I'm just saying...
  5. Om jag har fattat rätt, att du vill ha alla avsnitt i enskilda filer? Då finns det ett bra program som heter Handbrake som ripar DVDer till datorn. Vet inte on det är olagligt men eftersom att jag ägde filmen som jag ripade och inte kommer sprida den är det väl inte olagligt? Anyways, jag tyckte att det programet var väldigt bra när jag hade det på familjens gamla Win XP dator men när jag skaffade en ny med Win 7 så funkade inte Handbrake. Men nu med Mac funkar det riktigt bra :) Så jag antar att det inte funkar med Win 7 men med Mac och XP funkar det :)
  6. Ganska bra för att köra trådlöst enligt mig :) På min gamla bärbara så fär jag ut max 1.5 mbit/s på exakt samma villkor
  7. CRAAZY

    Ditt Skrivbord!

    Här är mitt :D Köpte precis min Mac <3
  8. På vilka sätt behöver du en iPhone mer än en 13 åring? 13 åringar är inte små barn som precis har lärt sig läsa... Visst de kanske är lite för omogna att äga en så dyr telefon. Men min lillebrorsa är 12 år gammal och har haft min mammas gamla iPhone 3G och har nu en 4a och han är defenitivs inte för omogen/ung för att ha en iPhone anser jag. Han fick sin 4a genom försäkring på 3G'n så han är inte bortskämd. Jag tycker bara att din inställning till yngre personer än dig är lite dålig. Alla som är yngre än dig behöver itne vara p12or (orkar inte läsa hela tråden så jag vet inte vad ni har kommit fram till efter ditt inlägg) OnTopic: Jag tycker inte att det är värt att lägga några tusen mer för att få Siri + aningen snabbare telefon. En iPhone 4 verkar duga till dina behov om du inte är en som spelar väldigt hög presterande spel som tex Asphalt. (fast jag spelar asphalt på min 4a och det funkar helt OK)
  9. After effects ska man inte klippa i, endast till för effekter osv. Men det finns ju andra sätt att få programen också som vi inte ska prata om. Men jag skulle rekomendera Sony Vegas ifall du har Windows eller iMovie/Final Cut Pro ifall du har Mac. Lycka till :)
  10. CRAAZY

    Ditt Skrivbord!

    Inte speciell, men bg gjord av mej ;)
  11. Ålder: 14 :) Hur länge har du spelat: 3-4 veckor, men kan ganska mycket :P Onlinetid per dag: hmm, hemma (är inte hemma nu) kanske 4-5 timmar ;) Kan du filma i bra kvalite: HD! Kan du hosta server utan lagg: Hemma tror jag.. :D
  12. Har redan en klan, "FlusH_"
  13. Det ser likadant ut som iOS 4 om du menar så ?
×
  • Skapa ny...