Hoppa till innehåll

gozo

Medlem
  • Antal innehåll

    58
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    linköping

gozo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. gozo

    League Of Legends

    Tja! Ville tipsa alla om ett värt spel jag spelar! Det är ett gratis MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) spel där du styr en champion och slåss mot andra champions tillsammans med ditt lag. League of Legends är nu världens mest spelade spel Om du känner för att hjälpa mig så kan du registrera dig
  2. gozo

    Tips På Grafik Kort

    Okej, skippa bf3, tog det mäst som ett exempel på krävande spel Budgeten kan jag tänka allt upp till typ 2500, men gärna mindre :/
  3. gozo

    Tips På Grafik Kort

    Som rubriken lyder vill jag ha tips på något bra och realtivt billigt kort som kan "maxa" tex bf3, skyrim, Mass Effect 3, Starcraft 2 och typ dom flesta nyare spelen Nu har jag ett Nvidia Geforce 9600 GT (http://www.geforce.com/Hardware/GPUs/geforce-9600-gt) Tacksam för svar!
  4. Oj, sa fel, menade att det är bättre på pc, vilket jag vet, men asså alla mina skolkamrater kör på ps3, och då blire ju roligare att spela
  5. Funderar på om man ska köpa det till ps3 elr pc. Har typ inget internet just nu, så har inte kunnat ladda ner betan Någon annan som kört på båda och vill uttrycka sig med tips? Har mera kompisar som kör på PS3, men körde BC2 på pc, och dom säger ju att Battlefield är bättre på PS3.... Tacksam för svar!
  6. ZACKE!!!! checka IP:n!!!!!!!!!!!!!!! 116056002136297428
  7. Jag körde 360 innan,men det blir ju alldeles för dyrt när man kör online,vilket ingår (och är mycket,mycket bättre) på Ps3 Mycket bättre grafik,och det finns många exlusiva titlar Och LBP2 är hur kul som helst;)
  8. gozo

    Littlebigplanet 2

    Internet-conectionen är prima,Routern är i mitt rum,så det är så bra det går Läste mer om det,och det var tydligen så för typ alla,Tycker även att det går bättre nu ;)
  9. Ctrl+D Om man vill lägga till nuvarande sida i favoriter (på Explorer)
  10. gozo

    Littlebigplanet 2

    Hej! Jag köpte LBP2 i onsdags på Gamestop köpte till Game Protection,så att jag kan byta skivan om den går sönder,men jag är inte säker på att det är spelet När jag skulle köra en bana med en kompis (online) så blev det strömavbrott,mitt under en laddning (där det står "stäng inte av systemet") När strömmen gick igång så startade jag igen,efter att jag kört 2 banor online,så började det lagga på samma ställe som strömmen gick av på,alltså när spelet laddar (och det står "stäng inte av systemet"), Mätaren som visar hur mkt den har laddat åkte fram och tbx hela tiden,och den lilla planeten nere i hörnet förvann hela tiden (mer än vanligt) Stängde av (mot min vilja då det stog att man inte skulle det) nu när jag kört flera gånger igen Online har det blivit likadant Som sagt så har jag Game Protection,men är ju inte säker på att det är spelet som det är fel på Vad ska jag göra? Ska jag radera sparningen,byta skivan eller fråga dom på Gamestop!?! Tacksam för snabbt svar! EDIT:Wifi:n funkar normalt när detta händer (Jag är fortfarande inloggad och är ansluten till min pc)
  11. mm,det fins,har typ tagit 20 på spelet redan,men jag får fortsätta med det,nästa svårighetsgrad,Unleached är omöjlig för mig =(
  12. Fick det i Julklapp,har redan klarat alla banor på hard Så mkt spelade jag endå inte Bossarna är långtråkiga (jag stör mig på dom) Banorna är för långa Det finns typ bara 3 planeter Kamino,ngn annan och Dagobah,där man bara kunde se en film (?!?!?!?) Tog slut för snabbt=( Såg verkligen fram emot detta spel,älskade ettan Vad tyckte ni?????
  13. Jag har två vanliga,och det funkar till alla movespelen jag har Fattar int mening med den navigation kontrollen
  14. Jag fick: Pingisbord (med min bror) 6 månader spotify premium Star Wars: The force unleached II (ps3) MotorStorm : Pacific Rift Paradis <3 Robin Hood (Blu-Ray) skjorta Microsoft Sidewinder X6 Keyboard Simpsons möter Futurama (typ bok) Riktigt nöjd=)
×
  • Skapa ny...