Hoppa till innehåll

BADAiM

Medlem
  • Antal innehåll

    109
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige

BADAiM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Okej, tack. Men ljstats fungerar fortfarande inte...
  2. Hej! Jag har ett problem med HLDS, det är att när jag startar om min server så sparas inte alla Cvars jag har skrivit in förut (typ 20 styck) . Jag har testat med att skriva in dom i HLDS consolen men det fungerar fortfarande inte. Borde det inte finnas typ ett config och att alla inställningar sparas där? Och jag har laddat ner LJstats, men när jag hoppar kommer det inga stats. Varför? Tack på förhand.
  3. Hej! När jag försöker starta min HLDS så kommer detta meddelandet upp: Runtime error! Program:C:\HLDS\hlds.exe This application has requsted the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the applications support team for more information. Vad är det för problem? Hur fixar jag det? Är tacksam för hjälp.
  4. Tja. När jag loggar in på mitt konto på datorn kommer detta meddelandet upp: http://img231.imageshack.us/img231/4376/jvlacpvirus.jpg Detta meddelandet gör så att det tar sjukt lång tid att logga in på kontot. Jag har scannat datorn men den hittar inga virus. Kan ni hjälpa mig att göra så att min dator fungerar korrekt? Tack på förhand ~
  5. Spela aim-maps med "headshot-only" plugin.
  6. Det snyggaste jag har gjort (1.6); Hoppa ner till Terroristernas spawn på fy_simpsons med MP5 Navy och dra två headshots. Jag sköt bara som in i och pang så blev det två headshots. En annan gång var tre haxx i rad på mörka (D2) med Ts autosniper, varav en HS. Och min snyggaste död (lol) är av nån awphest som träffade mig rakt på huvudet när jag skulle hoppa ner i gropen på dust2.
  7. Om du har Team Fortress 2 så funkar spelet. http://store.steampowered.com/app/4000/
  8. MEN vinner tror jag. Fast jag hoppades alltid på Lennart ;(
  9. Mina demos finns i cstrike_swedish. Men dom är ju .DEM filer, hur ska jag göra dom till AVI? Har FRAPS, men kvaliteten blir skitdålig när man använder FRAPS för att recorda demos från CS. ( Se http://www.youtube.com/watch?v=dvElu6KJhRQ för att fatta bättre vad jag menar. )
  10. Ja det är jättesvårt att fatta!11!!!!one1!!!!11! Dessutom förstör dom bara för sig själv, det är inte du som blir vac-bannad. Eller hur???+++???+??
  11. Om du menar C:\Program\Steam\steamapps\xxx\counter-strike\cstrike så nej, dom sparas inte där.
×
  • Skapa ny...