Hoppa till innehåll

XBOX360SUX

Medlem
  • Antal innehåll

    22
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

XBOX360SUX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. ja kan hjälpa dig. addar dig när jag är online
  2. XBOX360SUX

    Hacka ?

    mötte nyss en på xbox live som sa att han skulle hacka mitt account för att han visste min ip adress. kan man hacka accounts så och om man kan hur ska jag göra för att förhindra det ?
  3. Vad e ditt gmaertag? =) iM QuiisT
  4. ja är general... 50 i team doubles och lone wolves
  5. man kan starta på sista banan. gjorde de igår. de va kul : )
  6. det funkade inte ändå
  7. Mn yeh. det vapnet är verkligen för noobs - assault rifle, försök klara av spelet på legendary genom att bara springa igenom det. (och endast slåss med händera på dem ställen där man absolut måste.) Testa det, nästan intill omöjligt. Assault Rifle är bara för lätt att använda... har redan klarat det på normal din noob jag äger dig noob Lol.. vad ???? X-D <.< >.> <.> >.< lol... -.- 畢桳栠摩琠敨映捡獴 vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad ???????????????????????
  8. haha lol det är jag som är Shock IZ MLG men det var inte ett seriöst acc. mitt rigtiga är Hot Eyece :D mötte dig igår och skicka friend request men du acceptera inte. ska denna tråd bara för att se vad ni svarade Haha då var det dig jag bråkade med xD sorry for that. a ja vet. tyckte de va kul för ja visste vem du va (:
  9. när det är RROD ska det väll lysa 3 lampor. på kitt spel lyser bara en. är det samma sak ?
  10. yellowbird är ochså bra har spelat med han nåra gånger
  11. haha lol det är jag som är Shock IZ MLG men det var inte ett seriöst acc. mitt rigtiga är Hot Eyece :D mötte dig igår och skicka friend request men du acceptera inte. ska denna tråd bara för att se vad ni svarade
  12. Mn yeh. det vapnet är verkligen för noobs - assault rifle, försök klara av spelet på legendary genom att bara springa igenom det. (och endast slåss med händera på dem ställen där man absolut måste.) Testa det, nästan intill omöjligt. Assault Rifle är bara för lätt att använda... har redan klarat det på normal din noob jag äger dig noob Lol.. vad ????
  13. Mn yeh. det vapnet är verkligen för noobs - assault rifle, försök klara av spelet på legendary genom att bara springa igenom det. (och endast slåss med händera på dem ställen där man absolut måste.) Testa det, nästan intill omöjligt. Assault Rifle är bara för lätt att använda... har redan klarat det på normal din noob jag äger dig noob Du skämtar ? Normal ?! Jag kör med "Pistols Only" och jag klarar det. a ja skämtar skulle bara se va ni svarade :D
  14. a ja tänkte byta koder. tänker inte scamma ja kan säga koden först om du vill
×
  • Skapa ny...