Hoppa till innehåll

Snake

Medlem
  • Antal innehåll

    2048
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Diskhon

Snake's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Snake

    Oblivion

    Källa? Aldrig hört talas om detta...
  2. Ja, Lucien var min favorit karaktär i Dark Brotherhood. Nu är det bara hon där tjejen och en massa nya recruits kvar =/ Min favorit DB karaktär var nog Marie Antoniette, hon hade ju massa bakgrund och så. Hon är häftig, hon verkar vara en fjolla när man träffar henne. Men hon är Bra, Hennes bakgrund är att hennes pappa annlitade Dark Brotherhood för att döda henne ( det var Lucien som fick kontraktet ) men hon dödade sin pappa och näste gång Lucien kom hadde han ett annat erbjudande. :) Hon har varit på något skepp någon gång i tiden. Hon har också varit tiggerska. Men stämde inte det jag sa ?, Tror du tänker på woodelf tjejen.
  3. Spela om det då, det gör dom. :P Men nu har vi ju spårat ur ämnet lite...
  4. Fallout 3 skapas ju av skaparna av Oblivion så det kanske kommer bli någolunda likt i sättet att spela :D Vet men är inte Fallout ett helt annat slags spel än Elder Scrolls? :S Tyckte att Morrowind var bättre än Oblivion så menade att jag hoppas att nästa spel är mer likt det, allt var så förenklat i oblivion. mm morrowind var bättre (men oblivion är kul med) men har inte hört om nåt sånt så det blir gh4 fable2 och expansionerna till GTA 4... (och diablo 3 men det är ju inte till 360) dom borde göra om morrowind :lol: bättre grafik och lite mer quests och skit :) ja och med dom raserna som finns på oblivion :P Har du spelat Morrowind? Samma raser... Spelet är dock (enligt mig) 100 gånger större och bättre än Oblivion, mer factions, vapen och armor typer, längre main quest med mera, enda nackdelen är grafiken.
  5. LJ, Real Badman och McReary släkten. :)
  6. Det är inte så värst många quests på Knights of the Nine, det är en MOD, inte en expansion. Den enda oblivion expansionen är Shivering Isles som har mer quests och en ny "kontinent". :)
  7. Ja det kan man, Knights of the Nine är bara en mod. Det går dock med expansionen (shivering isles) också. =)
  8. Fast när man maxat Light Armor så skyddar den 50% mer... så in the long run handlar det bara om vilken du tycker är snyggast av Glass/Daedric, eller Amber/Madness om du har Shivering Isles. Och vem har sagt att man måste specialisera sig? Om du vill klara spelet till fullo med en karaktär så kommer du vilja maxa alla stats till slut.
  9. Fallout 3 skapas ju av skaparna av Oblivion så det kanske kommer bli någolunda likt i sättet att spela :D Vet men är inte Fallout ett helt annat slags spel än Elder Scrolls? :STyckte att Morrowind var bättre än Oblivion så menade att jag hoppas att nästa spel är mer likt det, allt var så förenklat i oblivion.
  10. Skulle vara jävligt sjysst om det kom ett nytt Elder Scrolls spel som var mer likt Morrowind... men av dom spelen som man vet ska komma ut har jag inte den blekaste. :/
  11. Är inte en enchantad Glass Armor den bästa light armorn? Och den i den där filmen är nån mod, såg ut som en fulare version av rustningen från Knights of the Nine med en stel mantel på. :S
  12. Snake

    Growla!

    Kan inte growla men skulle vilja kunna. :/
  13. Skulle ju vara bra om du kunde lägga in en film som funkar. :)
  14. Har full Daedric armor och Masque of Clavicus Vile som hjälm, och en enchantad Ebony Claymore som vapen. (på min Knight)
  15. Snake

    Oblivion.

    Ja, man kan bara bli biten av sömnen om man säger till Vincent i DB att du vill ha hans mörka gåva. Det vet jag, men jag menade bara allmänt "råka" bli biten av en vampyr i sömnen som han sa. :S
×
  • Skapa ny...