Hoppa till innehåll

Miyer

Medlem
  • Antal innehåll

    85
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Finland

Miyer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag köpte också Combined Operations för säker hets skull och allt fungerar bra nu!
  2. Har hört mycket bra om DayZ och undrade om jag bara kan köpa Arma II : Operation Arrowhead eller måste jag också ha Arma II för Operation Arrowhead är väll bara en expansion så då e det ju bara logiskt att man skulle måsta ha Arma II också...
  3. Miyer

    Audio Mixer

    http://www.varologic.com/blog/Images/Astro...g%20headset.jpg typ sådan
  4. Miyer

    Audio Mixer

    Jag skulle villa köpa någon slags audio mixer som t.ex Razer Megalodon har men jag har inte hittat var man skulle kunna köpa bara mixern utan headsetet. Jag hade inte heller lust att skaffa ett 3000 kr audio mixer bord som det finns utan något simppelt.
  5. Loggade in på www.HTCSense.com första gången på mycket länge och märkte att de hade gjort om sidan helt men nu hittar jag inte var man kan locka/deleta/tracka den mera, vet nån var det är?
  6. Min kompis gjorde ett program som jag skulle ville testa men min norton firewall blockar den men jag hittar inte brandväggen. Så om någon vet var dom har gömt den berätta gärna!
  7. Nej ingen höll på att varken uploada eller downloada. Och vi har 100 MB internet så det är inget fel på det häller.
  8. Jag har lan hos mig men vi kan inte ha 3st League of Legends på samtidigt utan att få över 1000 ping. om någon vet hur man fixar det svara gärna snabbt!
  9. Jag kom hem från skolan och så fungerade den! Tack ändå!
  10. Jag tappade igår min 6 månader gammla HTC sense i toaletten. Jag fick up den på 2 sekunder , tog ut batteriet och sim kortet och torkade med en handduk och satt den sedan i ris. Det gått över 24h och jag satte in batteriet pånytt. Jag får den på , det kommer vanliga ljudet som när man sätter på en HTC och sedan hålls skärmen svart fast telefonen är på. Om jag trycker på knappen på telefonen så kan jag se skärmen 0.1 sekund. Jag undrar om det finns någon chans att fixa den eller om det är ingen idé att skicka den för att fixas (garantin hjälper inte när den är vattenskadad) eller om det är bara att köpa en ny telefon. Den kostade över 5000 kr så jag skulle vara villig att betala halva prise för att få den reparerad!
  11. Jag har en BenQ GL2440HM 24" Full HD LED LCD. Det värkar som alla tycker att det är bäst att köpa en annan BenQ monitor så det är väll det jag gör då, thanks!
  12. Jag har en 24" Benq LED HD monitor men och använder dual monitors och den andra är en gammal Samsung 19" monitor som fungerar mycket dåligt. Jag ska köpa en ny 24" monitor och undrar vilken jag ska köpa eftersom det finns så många bra i samma prisklass. Om någon har ett bra förslag skriv gärna också värför! THX
  13. Yep man måste ju vara riktigt dum för att sparka den roligaste talk show hosten!
  14. Hej , jag har länge varit ett stort fan av conan men jag har aldrig hittat någon sida var jag kan se de senaste episoderna. Thepiratebay har bara någora gammla från 2010 och äldre och på youtube finns bara korta klipp. Om någon vet var jag kan se alla episoder på datorn eller telefonen ge mig gärna en link! Thx
  15. Hej , jag har länge varit ett stort fan av conan men jag har aldrig hittat någon sida var jag kan se de senaste episoderna. Thepiratebay har bara någora gammla från 2010 och äldre och på youtube finns bara korta klipp. Om någon vet var jag kan se alla episoder på datorn eller telefonen ge mig gärna en link! Thx
×
  • Skapa ny...