Hoppa till innehåll

insanity

Medlem
  • Antal innehåll

    110
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Stockholm

insanity's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag hör knappt vad dom sjunger i låten..
  2. There Will be Blood är tokbra. Orkade aldrig se den på datorn, men såg den sen när den gick på tv. @Jill Valentine. Jag har faktiskt sett Mörkt Vatten, jag gillade den :)
  3. Du lär dig mycket mer om du gör det själv, så jobbigt kan det ävl inte vara heller? Sätt på skön bakgrundsmusik, offra ett par timmar till skrivandet.
  4. Sant. Pose (USA) kommer förresten till Art of the streets senare i höst, vore grymt o se han göra målningar av denna stil :cool:
  5. http://www.youtube.com/watch?v=pw8PpYBiDsc&ob=av2e gorillaz feel good inc
  6. Efter senaste Professor Layton och Ghost Trick, finns det några nyare bra spel som ni kan rekommendera?
  7. Ingen gillar Carl ^^ Säsongsavslutningen gick upp o ner, men s3 blir nog riktigt bra
  8. Ser bra ut och det är inte ofta jag brukar säga så om svenska filmer :P Glans o Batra = bra kombo
  9. From Hot Fuzz; Nicholas Angel: Danny, this is murder. Danny Butterman: It's not murder, it's ketchup.
  10. För alla som är intresserade, så berättar Özz här om sin kommande föreställning hos Robins; Özz hos Robins Det är lite kul hur Robin uttalar ordet "affisch" :P
  11. Har gjort det de senaste 4-5 åren. Men gjorde aldrig det när jag var liten. Det var inte heller någon som berättade om det för mig :|
  12. Okej. Såg nå klipp med honom förut på kanal5. Då körde han också standup på engelska. Har sett Betner nå enstaka gång i Raw också, men han kommer inte medverka där någonting i vår i alla fall.
  13. Rätt omfattande turné för Magnus Betner. Köra ute i Europa, vet du om han är omtyckt utomlands eller om detta är ett försök att slå igenom? Kollade annars på ticnets hemsida, verkar inte dyka upp några större komiker under våren. Förutom Raw comedy club som drar igång igen.
×
  • Skapa ny...