Hoppa till innehåll

girlygeek

Medlem
  • Antal innehåll

    104
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Ort
    Internet

girlygeek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det funkade! med url mms://streaming.sbsradio.se/03872_TheVoice_mid Nu kan jag äntligen lyssna på webbradio, men problemet med spelaren kvarstår. Har du någon aning om vad det kan vara för fel?
  2. Jag har problem med att spela upp webbradio. Har testat med olika kanaler, ingen funkar så drog slutsatsen att det är fel på min spelare. Vet dock inte vart felet ligger. Har både ominstallerat och provat olika webbläsare. Ändrat inställningar för uppspelningshastighet i WMP, men problemet kvarstår. Fönstret öppnas, det laddas och reklamen spelas upp sedan står det klar och inget händer. Laddade även ner Winamp och prövade med att spela upp från URL, det fungerade inte heller. Winamp egna radio funkade ett tag för mig, men sedan för en vecka sedan slutade den också att fungera. Vart kan problemet ligga? Vänder mig till andra som kanske kan få mig att fixa detta så jag kan lyssna på radio igen! Tacksam för svar.
  3. du borde veta... ENOUGH IS ENOUGH!

  4. Det var en komplimang. :L

  5. Alltså jag menar Skärpt liten tjej sweet. Öh, tack om du menar det på det sätt jag tolkar att du tycker jag är söt.

    :)

  6. Hej du skrev i min gästbok.

    Vad menar du med Skärpt liten tjej geek?

  7. mm :( nu vet du hur jag känner mig. sluta retas.

  8. Svarade sådär. Är glad att jag får utbildning, och chansen till att välja vad jag vill bli. Kan dock bli väldigt skoltrött ibland.
  9. Jaså, okej. Men jag tycker det.. "Har ni tråkigt" han uppmanar ju folk till att besöka sidan ifall dom har tråkigt. Men vi överlåter det till en Moderator.
×
  • Skapa ny...