Hoppa till innehåll

gamelover2

Medlem
  • Antal innehåll

    33
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

gamelover2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Shaa! Textfreek, vad säger det namnet er? Text freek lovar gratis sms för iphone, ipod och ipad men tyvärr går det bara att smsa mellan användare av textfreek? Nu undrar jag, har jag fått allt fel, eller har jag helt rätt om detta? Och känner ni till någon "smsa gratis till alla kontakter i telefonboken"-app?
  2. Okej, hej allesammans! :D Jag har en jailbreakad iphone 4 på 4.3.1 men nyligen untetherad med redsn0w för 4.3.3, men den visar att jag e på 4.3.1.... Jag har laddat ner folderenhancher och har nyligen börjat använda det. Nu så vill jag lägga in lite appar i olika mappar men varje gång jag lämna wiggle mode så sätts jag i safemode... Någon som har samma problem eller som kan fixa det? ;) Tack i förväg! :D
  3. Okej, såhär, jag untethera just min iphone, (lade in untethered 4.3.3 men det står att det e 4.3.1...) och jag hade en massa packages installerade, allt e kvar, UTOM under packages i cydia!? Vad e felet? :o
  4. Okej, rakt på sak: Fevice: iPhone 4 Firmware: iPhone 4.3.1 (Tethered jailbreak) Tweaks: MÅNGA, som jag vill ha kvar! Problem: Vill fixa untethered jailbreak, så ge mig info om hur jag kan få kvar alla mina tweaks och appar och things när jag fixar untethered jailbreak, linka gärna How to do it-hemsidor och All info om untethering-hemsidor + Gärna mycket info som ni kan om detta ämne! :D Tack!
  5. Hej! Jag har lite små problem. 1, min jailbreakade iPhone 4 med 4.3.1 vill inte hitta operatören 2, iTunes vill återställa till säkerhets kopian, vad ska jag göra? Jag vill ha kvar alla kontakter!!! 3, Stryk den första xD 4, vad ska jag se upp med? Tack! :D Oj just ja, alla mina appar e borta! Skulle jag jailbreak det som fanns i mobilen redan? var kan man få tag på det?? Asså, man har ju redan firmware i mobilen, e det den jag HAR som ska jailbreakas? Hur? Sorry om det blev rörigt...
  6. Kan man spara de jailbeakhämtade apparna på itunes? Klart man kan va?
  7. Hej, jag och min vän ska jailbreaka hans ipad, men när den e tethered, kommer den starta normalt när han stänger av och på den, inte med jailbreak på iPaden. stannar apparna då?
  8. Så man kan få tillbaks den till originalläge?
  9. Hej!! Jag har en iPhone 4 och har nu 4.3.1, 1, Kan jag nedgradera? Klart jag kan va? ;) 2, Finns det nån bra jailbreak till 4.2.1, tipsa inte bara, varför är den du använde så extra bra?` 3, När man jailbreakat, om jag lyckas faila och få en massa errors, kan jag ta bort jailbreaken och köra normalt?
  10. Hej, vet någon av er en bra combat addon för en Death Knight sot tillåter mig att se när mina sjukdomar tar slut och som rekommenderar vilken attack jag ska göra? helst ska den veta vilka attacker jag har utöver det vanliga, så den ska förstå om jag skaffar attacker som Heart strike och frost strike. tacktack!!
  11. Hej, vet någon av er en bra combat addon för en Death Knight sot tillåter mig att se när mina sjukdomar tar slut och som rekommenderar vilken attack jag ska göra? helst ska den veta vilka attacker jag har utöver det vanliga, så den ska förstå om jag skaffar attacker som Heart strike och frost strike. tacktack!!
  12. hej, Finns det någon bra, gratis privat server till warhammer online age of reconing och vad har den för hemsida?? Tack tack!
  13. Låter bra, ska testa alla och ta den som funkar bäst! tack för hjälpen :D
×
  • Skapa ny...