Hoppa till innehåll

toasten

Medlem
  • Antal innehåll

    24
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    östersund

toasten's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag vill ha physical warfare pack till xbox 360 men man kan inte förboka från gamestop online och närmsta gamestop ligger 35 mil bort! Och origins kan man bara förboka pc spel! Fort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. De e väl samma sak som battlefield 3, köp en starkare dator! Dice va tvugna att göra världens starkaste spel dator bara för att klara av battlefield 3!
  3. Man kommer att behöva EA konto till alla DICE spel online men det är inte Digital Illusions Creative Entertainment AB (DICE) som väljer det. Det är Electronic Arts som väljer det!
  4. Förra terminen när de va "morots stuvning" (lim med kokta morötter) De va helt tyst i klassrummet och till slut BRAAAAAKKKKK!!!!!!!!!!!!! de ekade på väggarna och hela klassen kollade på mej och sen sa en när den såg den som satt bredvid mej: "vilken färg har brandbilen" (inte till mej) sen stack jag :( En klassiker fast de va en BIG BANG! :blink:
  5. Det finns några idioter i klassen som retar någon bara man säjer någonting t.ex på skolfotot skulle man hålla handen på axeln på den som satt/stog dedanför en och de vart jag retad för och är fortfarande och det va för typ 1 månad sen! :( Om dom skulle reta dig för att du börjar intressera dig för en fjälla så är det nog för att dem aldrig skulle kunna klara av det själva. En av dom som retas vart dumpad i början av sexan av just den tjejen! Då kanske han blir svartsjuk då."Rätt åt honom" Han och en av hans "kompisar" har inga känslor t.ex när en av mina kompisars mamma dog försökte han klara en dag på skolan men när han satt sej ner sa den där taskiga killen så här: "har din mamma dött" och sen började han bara skratta!!!! :angry: Hela klassen va sk*t arg på honom dels för att skratta för att ens mamma dog och att min kompis fick byta skola!
  6. Det finns några idioter i klassen som retar någon bara man säjer någonting t.ex på skolfotot skulle man hålla handen på axeln på den som satt/stog dedanför en och de vart jag retad för och är fortfarande och det va för typ 1 månad sen! :( Om dom skulle reta dig för att du börjar intressera dig för en fjälla så är det nog för att dem aldrig skulle kunna klara av det själva. En av dom som retas vart dumpad i början av sexan av just den tjejen!
  7. Det finns några idioter i klassen som retar någon bara man säjer någonting t.ex på skolfotot skulle man hålla handen på axeln på den som satt/stog dedanför en och de vart jag retad för och är fortfarande och det va för typ 1 månad sen! :(
  8. Väldigt många så kallade "pinsamma" saker i den här tråden som de flesta skulle drömma om att uppleva. Nejmen, pinsammaste för mig...tja, jag pissade i sömnen när jag var 14. Förvisso bara mina föräldrar som fick reda på det, men ändock, känns inte normalt i den åldern :/ inte nu längre!
  9. Har ni ett tips om hur jag får en tjej att gilla mej? Jag har henne på facebook eller de va hon som addade mej för att vi går i samma klass. Jag har gillat henne sen andra veckan i sexan (nu går jag i sjuan) när vi fick bestämda platser och vi satt bredvid varandra.
  10. Anlednign till att inte köpa elite 1: Stark laser. Lasern e grymt stark så efter ett tag har skivan krymt ungefär 0,00½ % av original storleken på skivan! Anlednign till att inte köpa elite 2: Högljud fläkt. Den låter förj****gt typ ifall du har lock för öronen så kommer de kännas som om nån trycker in en sylvass kniv rak igenom öronen! Anledning till att inte köpa elite 3: Kedjereaktion. Den e väldigt känslig för rörelser så det minsta lilla steg kan få lasern att steka skivan så att kanterna på skivan böjs och då kan det värsta hända att skiva far av skivsläden och kapar många kablar inuti xboxet! Anledning till att köpa elite 1: Många brandväggar. Du kan få hur mycket RROD (Red Ring Of Death) som helst, 3 pluppar betyder att ett premium eller arcade kan dö! Men elite har mycket brandväggar t ex jag har fått RROD 3 pluppar nästan 20 ggr (gånger) första gången ringde vi microsoft för att skicka in det men då sa dom att elite har många bra saker så allt man behöver e att låta det vila i 20 min sen nörda typ halo: reach eller halo 3! Anledning till att köpa elite 2: Minnet. Xbox 360 elite bjuder på ett bra minne som har 120 GB hårddisk så du kan ha dubbelt så mycket saker på det än premium!
  11. har de men guuuuuuuud va de suger!!!!!!!!!!!!!!! nja lite kanske tex health systemet e från halo 1
  12. första gick men den andra e borttaget
  13. Bungie kommer nog göra ett nytt spel fast inte fortsättningen med Halo. Nupp reach e bungies sista spel men dom kommer att uppgradera de. 343 industries kommer att göra halo spel men kommer inte att ha något om bungies halo historia, istället kommer dom göra en fortsättning på halo wars!
  14. man behöver inte 1 000 G eller 49 achivement! Jag fick den när jag hade 42 achivement och 720 G! man behöver inte 1 000 G för katana!
  15. Först förbokade jag standard edition på game i östersund sen bad jag min låssas mamma att avboka standard och förboka legendary och sen dagen innan releasen stack jag dit för att kontrollera de men det fanns bara 3 stycken och jag va kanske 4 personen som förbokade de så jag fick förboka limited istället men när jag slog in kåden som jag skulle få recon, officer elite armorn, multi threat armor och falcon, fick jag bara elite armor och en falcon till min avatar och det stog att jag skulle få recon men de fick jag inte! Måste man vara i en speciell rank eller?
×
  • Skapa ny...