Hoppa till innehåll

Jolog

Medlem
  • Antal innehåll

    18
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige

Jolog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag kan nu om du kan. Har du Lati@s förresten?
  2. Visst, det går bra. Kan du byta nu? (Jag sätter dina braces på eevees) Kan inte nu. Kanske senare. Men du får tid att breeda iallafall.
  3. Ok. Vilka starters kan du ha färdiga snabbast? Annars kan du välja själv, bara de inte är från DPPt.
  4. va?? Det var det du sa. Jag frågade hur många du ville ha och du sa att det beror på
  5. Så de tre legenderna från emerald mot manaphy, och typ latios eller/och latias Vad är din FC? Min är: 2793 9356 8697
  6. Kan du byta nu Cubone? Hade du en latios/latias? Eller nån annan som har latios/latias?
  7. Cubone: jag har legenderna från emerald nu. Så säg till om du vill göra ett byte.
  8. Är det nån som vill ha (byta till sig) en lv 70 Blaziken? Den är kopierad i emerald men jag kan byta bort originalet ; )
  9. Om du menar phione så behöver jag inte den heller, det är ju bara att breeda manaphyn, så om jag byter till mig manaphy är det helt onödigt att byta till mig phione. Men har du latios/latias (den röda)? Och angående det med legit, det e ok för mig om den e kopierad, jag vill bara inte ha en AR (action replay) manaphy.
  10. Menar du Groudon och dem? Jag kan ju ge dem masterballs, men det blir ju kopierade i såfall om det inte spelar nån roll. Fast jag behöver inte Articuno, den kan jag fånga själv. Är det en legit Manaphy?
  11. Rotom e väl den mest sällsynta, för den kan man ju breeda :). Kan fixa Emeralds tre "huvud-legender" om ett tag, men då vill jag ha nåt liknande tillbaks. Annars så skulle jag vilja byta en graveller och en haunter fram och tillbaks. Jag kan också breeda fram lite olika natures på lite vanligare pokemon om du e intresserad av sånt (eftersom att det tar tid så kan det ju va trevligt när nån annan gör det åt en ;)), som typ eevee och cranidos. Jag har för mig att skitty är lite sällsynt. Har också Uxie och Azelf förståss.
×
  • Skapa ny...