Hoppa till innehåll

4dd3aCiD

Medlem
  • Antal innehåll

    125
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

4dd3aCiD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Från början släpptes wii endast i vit färg. Det du kan vara säker på när du köper ett svart wii eller ett rött, är att den konsollen har bättre hårdvara och uppdaterade ios'er som hjälper till att förhindra softmodding. Kom ihåg dock att det fortfarande produceras vita wii's med bättre hårdvara än från release.
  2. Du ska ju inte ta bort chippet. Bara zappa typ en pin på den.
  3. 6.20 PRO-B5. Funkar perfekt. Tyvärr finns det ingen iso mounter än.
  4. Jag rekommenderar psp-3000 och inte pspgo. Pspgo tar bara spel som är nerladdade från psn och alla spel som har släppts på umd finns inte på psn, än.
  5. Kan man ens chippa pspn? Jag har bara hört talas om flashning utav pspkonsoller. Iofs kan man ju trixa med sitt batteri och göra lite grejer, men chippa har jag aldrig hört talas om.
  6. Lycka till. De flesta som kommer med en tråd som är i stil med "omg, ska göra ett fett bra spel, behöver hjälp, ni får va med!!1111" brukar aldrig bli färdiga, mystiskt nog.
  7. Fan att newgrounds hade maintainance. Kan visa lite senare. EDIT: http://data.fuskbugg.se/dipdip/______leatherbelt.swf
  8. Slowpoke. För att den är rosa, tänker inte på så mycket och har ett sött läte.
  9. Brukar inte pkmn med högre lvl ha högre HP? enligt bulbapedia så är de främst pokemon med hög sällsynthet, lvl, stats OCH hur mycket HP den hade kvar när du fångade den. Mer HP = bättre chans. Alla faktorer har lika mycket påverkan. Om den är shiny eller ej påverkar inte så mycket. Jag fångade en shiny metapod där men inte vann jag för det. Hoppas du har fått ett mer utförande svar på din fråga :)
  10. windows movie maker duger gott. bara att importera in filerna när du kör programmet och lägga dom bredvid varandra på tidslinjen.
  11. Google is your friend. Googla bara på Pokemon (titel) sprites?
  12. Mycket snack. Men lite verkstad. Ge oss ett demo!
  13. 4dd3aCiD

    Wasd.nu

    Kul sida. Men vad kommer det att bli för slags sida? Ska det bli något med jesper.nu-stuk eller... Jag förstår inte riktigt vad det är för slags sida.
×
  • Skapa ny...