Hoppa till innehåll

Destroier515

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Lidhult. Småland

Destroier515's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Axis är i krig med Amerikanska "Down"!! Sedan ett halvår till baka anlednig en medlem lämnade dem och gick med svensk var han men hon som var ledaren sa" Haha, your moma is " ja, vi jag tänker på de yngre genom att stanna där. Det är så vi gör i amerika det är bara skämt. Han lämnade pga det och att de skulle vara på en webbsida vardag och spela ett vis antal tim per dag. Men vänta det blir sjukare, han bad mig talla med henne jag accepterade och erbjöd fred. Hon grät, seriöst för att han lämnade "varför lämnade du mig". Ingen har begripit det eller vill begripa det. De sprider skit om oss i Axis pga han lämnade och när några av Down medlemarna fick veta det lämnade de och anslötsig till oss. Ironi men det är underbart med ironi. Kortfattat klanen Down ska få leva upp till sitt namn de ska falla, ingen ska tro att de är bättre än någon annan.
  2. Det är sant, men man måste göra något för att det ska bli bättre.

  3. Sant att värden är mörkaren än man tror, men det är bara början.

  4. Ja, klanen är vid liv än ni är välkomna. Beklagar det sena meddelandet men jag är inte inne så ofta. \\ Dest Dest är det jag kallas en förkortnig av Destrioer515.
  5. Det behövs fler Svenskar, käns ensamt att vara den enda. Men mer förödelse hahaha...
  6. Välkommen Jag har spelat en tid, lärt känna folk från halva värden. Hela tiden samarbete?Nej, små klaner som upplöses och blir nya. Men för ungefär två veckor sedan startade jag en klan vi är några för stunden men fler söks. Kraven är inte många eller stora. 1.Samarbeta. 2.Lyssna på varandra. 3.Skapa inga oroligheter, vi inte kan förstöra. Efter som det är internatonelt och jag bland annat rör mig mest bland Amerikaner, Tyskar, Engelsmän, Italienare och Japaner. Berör Halo och Call of Duty kan hända fler beroende på vilka som går med. Jag är Destroier515 ledaren över Klanen/Aliansen "Axis" Det är bara ett namn. Ingen har brytt sig om det. (Det vill säga om man vet dess ursprung).
  7. Destroier515

    Medeltiden

    FÖR ER SOM GILLAR RIDARE SOM SLÅS MED VARANDRA PÅ GOTT OCH ONT ÄR DEN HÄR SIDAN NÅGOT FÖR DIG *ref-länk borttagen* ;)
  8. NÄ DOM SOM HAR TAGIT SKULLS OCH KANCHE FÅTTEN RUSTNIGS DEL SKULLE KUNA SKIVAIN DET HÄR!
  9. HITTAT 3 GOLD OCH 2 SILVER FICK SPESIAL RUSTNIGEN
×
  • Skapa ny...