Hoppa till innehåll

Tonfisksallad

Medlem
  • Antal innehåll

    222
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige

Tonfisksallad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej! Jag är osäker på om det här är den korrekta forumsidan för detta men jag provar iallafall. Jag är sugen på att köpa det nya SimCity spelet men är inte helt säker på om min dator klarar av det. Enligt SystemRequirementsLabs så klarar datorn av det men det är inte en källa att förlita sig på helt. Jag spelar TES V - Skyrim på Low-Medium med antialiasing 4 med en någolunda stabil FPS. Det är spelbart för mig iallafall. <: Windows XP Intel Pentium D 3,2 GHz nVidia GeForce GT 130 RAM 2GB Upplösning: 1440x900 Jag uppskattar hjälp väldigt mycket. <:
  2. Jag installerade om det för 3:e gången och då satte den sig automatiskt på 1440 x 900 och det ser exakt likadant ut som innan jag installerade dom senaste drivrutinerna. Tackar så mycket. ;)
  3. Jag ominstallerade drivrutinerna helt (ren installation) men har fortfarande samma problem. Dessutom så finns det ingen bra upplösning för min skärm. Jag förstår att det kan vara svårt att hjälpa till om man inte vet hur allting ser ut. Jag kommer inte ihåg vad sladd typen heter men det är en blå adapter om det hjälper. ^^
  4. Tonfisksallad

    Upplösningen

    Min bildskärm ska ha upplösningen 1440 x 900. Jag gjorde en egen upplösning i nVIDIAs kontrollpanel eftersom att den inte fanns. När jag använder upplösningen så blir skärmen suddig och dras ut "förbi" skärmen. Jag får alltid samma problem efter att jag har skaffat en ny drivrutin till grafikkortet men jag kommer inte ihåg hur jag fixat problemet alla gånger. Det är korrekt drivrutin, det är jag 100% säker på. Jag skulle föredra ett konkret svar. ;)
  5. http://www.komplett.se/k/ci.aspx?sku=10426 Den verkar bra men jag kan ingenting om sånt här. Skulle uppskatta om någon berättade. :)
  6. The Elder Scrolls V - Skyrim Fast det kommer ut 11.11.11 :/
  7. Jag har en vit Ford Mustang GT med ett Oblivion märke på motorhuvudet och en dödskalle på höger och vänster sida av bilen. :D
  8. Just nu har jag fastnat för den här låten! :D
  9. Hatar när folk stavar fel på det. Hur som helst skulle inte metal någonsin kommit att existera utan rock, så ta och plugga lite rockhistoria nu :) Jag sa ju aldrig att det var fel på rock. >.< Men jag vill inte lyssna på alla band jag tycker är bra för då hade min spellista varit ganska lång o.O Spellistor kan aldrig bli för långa. Om man bara har 5 timmar i veckan så, jo.
  10. Jag tycker CoD - WaW är svårast. Jag sa till en kompis som har MW2 att WaW är sjukt svårt på veteran och då fick jag pröva MW2 på veteran(special ops) och jag tyckte inte att MW2 var svårare. ;) Jag har nästan klarat ut WaW på veteran. Har bara ca 5 banor kvar att klara. Black Ops är förmodligen också svårt eftersom det är Treyarch som skapat det.
  11. Black Sabbath - Heaven and Hell Mycket bra gitarrsolo.
  12. Historia. Det kan vara mycket intressant. Jag har så lätt för matematik så det blir bara långtråkigt. :/
  13. Nästan alla är "farliga" nuförtiden. Röker, snusar, stöddiga. Allt som man inte bör göra och som man inte borde bete sig. Men nu till ämnet. I min klass finns det de som har sex med KK's på skolans toaletter, en som är efterbliven, en som är snoppfixerad, en med dyslexi som är besserwisser, en som fnissar åt allt jag säger och så fort hon ser mig, en som ser en som en ärkefiende om man gör säger ett litet skämt om henne, eller gör något små dumt mot henne och en som bossar. Ändå så trivs jag! ^_^ Edit: Ändrat ett stavfel
  14. Oj vad farligt.När jag gick i sexan rökte alla i 8-an och uppåt. Var väldigt mycket stölder i mellanstadiet. :rolleyes: Nästan alla äldre elever röker i min skola. Vissa av de snusar och nästan alla super varje helg. Dessutom går det tydligen runt knark i min skola! o.O Ja, det har vart flera inbrott. De har tagit nya datorer med Windows Vista och annat
×
  • Skapa ny...