Hoppa till innehåll

gongong

Medlem
  • Antal innehåll

    152
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

gongong's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. X för "Xerneas" Och Y för "Yveltal" EDIT: Om det nu var så du menade...? (Såg draghon's post först nu. Läs det inlägget istället så får du svar på rätt fråga, hehe..) :rolleyes:
  2. Vet ju inte hur spelen kommer skilja sig från varandra ännu.. I övrigt blev jag rätt så förvånad över gårdagens "Nintendo direct" Hade på förhand gissat på ett gen V stadium spel, eller remakes utav Ruby & Sapphire. Blev positivt överraskad dock.. :)
  3. Tror inte det, är nästa alltid samma personer där.. EDIT: Eller snarare sagt så kan det ju inte vara det eftersom det är folk som är offline med där när det finns andra som är online..
  4. Ja och nej. Exempel: Finns flera som börjar på bokstaven A som inte är med bland dem översta, så det måste vara något mer än bara det som bestämmer i vilken ordning de är i.. Alltså, de är bara satta i den ordningen, det är inte anledningen till att just dem är överst. Eftersom vissa personer som börjar på t.ex B eller C inte finns med där.
  5. Hej, har länge undrat vilka de man ser överst i chatten på facebook är? Tänkte först att det var de man pratar med mest eller så, men ofta är det folk där som jag alls inte skriver med..
  6. gongong

    Vad Är Nintendo Wii U?

    För mig blir det antagligen på den europeiska releasen i December (Hype! :3)
  7. Tror ju inte du varit på E3 eftersom det inte är öppet för allmänheten..! Det är endast ett pressevent för personer som antingen jobbar på ett spelföretag som är utställare där, eller om man är journalist eller liknande.. :rolleyes:
  8. Sant det du säger men helst inte nu när dem redan gjort oot 3D.. Hellre ett nytt Zelda spel till 3ds (min åsikt)
  9. Måste ju dock säga att jag längtar allra mest till ssb4 men det blir väll att köpa wii U versionen inte 3ds versionen. Dryg väntan när man vet att dem inte ens börjat på det.. =/
  10. Det är en ny Konsol inte en kontroll, du är inte den första jag behövt säga det åt (dålig uppvisning av nintendo)
  11. Antagligen, men det går att läsa intervjuer med spelutvecklare på andra sidor som inte nintendo är inblandade i. Sedan är den ju kraftfullare än både xbox & ps3 (tog dock 5-6 år för nintendo) Men jag tror på den :D
  12. Detta tycker jag vådar gott, spelutvecklarna värkar väldigt nöjda med nintendos Wii U Tycker dock nintendo visade upp den på ett väldigt konstigt sätt.. Och namnet Wii U -_- Men annars tycker jag konsolen värkar riktigt bra till och med grafikmässigt :D
  13. gongong

    Microsoft E3

    Vad tyckte ni om microsofts E3 presskonferense?? Själv blev jag väldigt besviken.. Det stora problemet enligt mig är alla Kinect spel som t.ex. Sesame street, Ryse, Forza 4, Fable & Ghost Recon Sedan har vi alla dessa familjevänliga spel som t.ex. Disneyland Adventures & Once Upon a monster även dessa är kinect spel =/ Ända sedan Kinect lanserades har Microsoft bytt stil på sina spel, från spel för Hardcore splare till lite mer Casual (pratar inte om alla spel nu!) Sammanfattning av Microsoft E3: Kinect, Kinect och åter Kinect.. -_- Men allt var inte skam något bra spel fick vi ändå se som t.ex Minecraft och Halo 1 remake Tyck gärna till men kom ihåg att detta är min åsikt! =D
  14. Håller med, dock en väldigt underskattad spelserie D: (inte i japan) Räcker det inte med remakes till 3ds snart?? Grymt spel men ingen remake tack!
×
  • Skapa ny...