Hoppa till innehåll

ROMARIO

Medlem
  • Antal innehåll

    58
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    ingenstans

ROMARIO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. She's Very SuxeFul James BOND
  2. hej! Har Ett Stort Problem enligt mig. Jag har en tjej på G eller rättare sagt 2. hur Ska jag göra? En tjej bör 2 mil ifrån mig vi kommer inte gå på samma högstadie för jag väljer en annan skola. Hon Gillar Mig asmycket fast jag gillar inte henne så super mycket. Den Andra: är en tjej som jag kommer gå med i ett år på högstadiet alltså i samma skola hon gillar mig ganska mycket och jag gillar henne ganska mycket och vi träffas ofta genom andra kompisar. Hur Gör Jag ?
  3. ROMARIO

    Steam Friends

    Tjenare! Har ganska få vänner på steam och vill ha fler. Spel Som Jag kör: Saints Row The Third, CSS, TF2 och Killing floor. Så Ja Skriv Era Namn Här Så Addar Ja, Plus På Steam Skicka Gärna Ert Skype Namn! Det Var Allt Tjarå!
  4. ok tack ska nog bli att köpa det ikväll :)
  5. Ska ja köpa L4D2 eller Killing Floor? Vill även ha någon att köra med så skriv vad ni heter och säg vilket spel ja ska köpa har lite panik!
  6. ROMARIO

    Skype Damp

    Bara jag som råkat ut för viruset på skype det är massa länkar som skickas av mig fast man inte skickar det själv
  7. hej jag är tejbz.... hej då
  8. Jag kan va med är ofta inne. Det vore jättekul
  9. haha! där var ja liten som *** frågar om det här XD
  10. Tycker inte att jag slösade pengar på det!
  11. som sagt jag söker efter vänner som kör bf3 har typ bara 2 som har det men dom kör bara mw3 så ja om ni vill köra adda minimaiden på psn
  12. Tjenare! Sugen på att joina en clan? Isåfall haru kommit rätt! Vi är en clan i level 8 just nu och vill ha så många medlemmar som möjligt. Fast vi har några krav som är : Ha en KD över 0:70 : Ha elite premium : Ha mw3 ( det viktigaste ) : Ha mic Undantag kan göras! plus vi kör på PS3. Intresserade? Isåfall adda minimaiden
  13. Tycker faktiskt att WASD har rätt :)
  14. Tja! Har bara några få vänner med headset som är svenskar så vill gärna ha några till! Spel jag kör= MW3 MW2 BF3 COD4 - Adda minimaiden :D B) :lol:
  15. Acr.68 med kick och suppressor ;)
×
  • Skapa ny...