Hoppa till innehåll

Saddam

Medlem
  • Antal innehåll

    137
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Saddam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej jag undrar nu hur mycket apotekets Spotless face wash hjälper? Jag kollade runt mycket på nätet och hittade inte information om det hjälper mycket mot porer/oren hy och finnar. Jag har börjat använda produkten igår och har inte sett resultat. Så jag undrar det finns några här som har använt ACO Spotless Face Wash och kan berätta lite när man börjar se resultat och om det hjälper om man har många finnar på ansiktet.
  2. Hon gjorde slut direkt efter att jag sa det :/
  3. Hur säger man lättast till sin tjej att nopa ögonbrynen?
  4. Barcelona spelade idag, så jag hade tvn och datorn på.
  5. Saddam

    Har Akne :(

    Vet du vilken butik eller hur man lättast kan få tag på det utan att beställa online? Jag lägger upp bilder imorgon :P
  6. Saddam

    Har Akne :(

    Jag kan lägga upp bild om det finns några som kan fortsätta hjälpa mig :) Darklight har rätt man ska inte klämma på finnarna jag glömde skriva att jag har slutat med det för länge sen.
  7. Saddam

    Har Akne :(

    Hej! jag har väldigt mycket finnar och har alltid haft det sen jag var 11-12. Är 17 nu och har fortfarande det :(. Det har blivit bättre då en vän visade mig hur man klämmer på dom (Lol att jag inte visste det innan :P). Nu är det så att dom senaste månaderna så har jag slutat klämma på finnarna och tvätta ansiktet 2 gånger om dan + att använda lätta krämmer efteråt. Fast finnarna är fortfarande kvar och jävlas med en :(. Jag hade tänkt gå till en läkare utan att föräldrarna ska följa med eller veta något då jag bor ensam. Men vart ska jag gå och vad ska man säga? Kan man köpa en receptfri läkemedel mot finnarna på apoteket? vilken produkt är bra? EDIT: Ansiktet
  8. Det funkar ju inte att starta videon?
  9. Han kanske är stark endå :D
  10. Om det påverkar er ekonomi negativt kanske du ska snacka med honom. Om han nu spelar lättare (100kr i månaden) så är det inte så värst farligt. Men Poker på FB X).
  11. Dåligt skämt OnT: ur mom so fat it takes 3 mages to summon her Den var bra ;)
  12. Din Cola kan innehålla något helt annat än Cola, t.ex en liten kniv. det är nog därför dom tvinga dig att slänga den.
×
  • Skapa ny...