Hoppa till innehåll

evokia

Medlem
  • Antal innehåll

    390
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

evokia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. program som fraps drar ner fps rejält när man filmar, mitt bf3 flyter hur bra som helst på en gtx560ti men just när jag har fraps igång och filmar så går det neråt 30-40 fps, 1080p upplösning på high. 64 player caspian border och ligger på runt 50 stadiga fps med ett gtx560ti med en oklockad i5 2500, konstant fps på 50+ och uppåt hackar inte men du får tycka det om du vill.
  2. evokia

    Snabbast Internet?

    har något liknande, brukar ligga på runt 150-200 KB i sekunden vid nedladdning, inte lika illa dock
  3. bild på UI, fick raven lord på andra rundan :D
  4. skulle gissa på att det är elvui, har samma addon pack på min rogue.
  5. jag tror nog han skulle kunna göra ett undantag om han vet vem du är :)
  6. ska inte vara något problem rent fysiskt då mitt nuvarande grafikkort inte är specialgjort just för det moderkort jag har, ska räcka om det går att sätta ett 6870 i en PCI Express x16 slot. menar du mer om drivrutiner?
  7. hej, jag har i nuläget denna märkesdator ifrån hp: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechS...rodTypeId=12454 jag hade tänkt att bytta chassi på den samt sätta i en ny gpu och har en del frågor, jag hade tänkt mig att köpa dessa delar, http://www.inet.se/kundvagn/visa/1486282/2012-02-13 jag ska flytta över alla delar inklusive moderkort förutom gpu och nätagg om ett med mer watt behövs. 1. går alla delar att plocka bort ifrån hp-chassit? 2. jag har för nuvarande ett 460 watts nätagg, behöver jag utöka med den i köplistan eller är originalet nog? 3. är kylaren som följer med chassit något att ha eller behöver jag köpa till en? 4. är det något extra som kan behövas i form av extra kablar och kontakter? ( har ett ESD-band sedan tidigare ) får en något större budget för g-kortet om nytt nätagg inte behövs, så förslag är välkomna :)
  8. dingat 85 på min mage samt kört healer i LFR på min shaman.
  9. http://en.wikipedia.org/wiki/BroNYConconvent om my little pony.
  10. http://eu.battle.net/wow/en/character/outl...orhandle/simple den karaktär jag spelar mest på just nu :)
  11. evokia

    Skryim

    antar att jag skulle kunna fråga här. när jag gjorde qeustet "the blessing of nature" om trädet i mitten av whiterun. han som vilje följa med mig från templet i whiterun till trädet för att hämta eldergleam sapling blev dödad av ett troll. behöver jag honom senare eller kan jag fortsätta spela?
  12. det enda rådet jag kan ge dig är att undvika new player servrar och low servrar i population. en hel del av dem är nästan "döda". det är oftast mycket lättare att starta grupper för saker, finns mer stabil ekonomi och så vidare på en high eller medium server.
  13. håller på och tömmer en sjö i minecraft med hjälp av pumpar
  14. evokia

    Spel Hemsida

    http://webdesignskolan.se/webdesign/index.php gå in här och läs. ladda även ner notepad ++ när du tränar html. du ser på färgen på koden om du gjort rätt.( den visar bara om raden är korrekt skriven, inte om raderna är korrekt placerade) kan verka krångligt i början men det blir bättre när du kan koda istället för att ta kod som andra skrivit. håll dig borta från css innan du lärt dig html
×
  • Skapa ny...