Hoppa till innehåll

WesleyFG

Medlem
  • Antal innehåll

    68
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

WesleyFG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Alltså nej ingen i familjen eller jag har laddat ner något pop upp sak som kommer ibland när man surfar på nätet. Det bara hände en dag att allt inte kan sparas. :S
  2. Nu är det såhär att min dator rensar mina filer varje gång jag stänger av den. När jag loggar in på min dator står det att skrivbordet förbereds. När jag äntligen är inne på datorn är allt borta. Det ända som är kvar på datorn är alla program man får när man köper en dator osv. Är det någon som vet vad felet är? Detta har varit i 2-3 dagar nu.
  3. Hej jag ska nu uppdatera den senaste versionen av Adobe Flash Player och jag har stängt ner alla FireFox program, men då när jag installerar så står det såhär: Det gick inte att installera en av de nödvändiga filerna: (C:/Windowssystem32/macromed/flash/flashplayer.xpt:1292) Är det någon som vet vad felet är? Jag har testat att starta om datorn och avinstallera den gamla versionen men inget funkar.
  4. Världens Bästa Assasians Creed Brotherhood trailer. Haha! Länk:
  5. WesleyFG

    Cabal Online

    OJ sorry var afk, jag Spelar på europas version :D
  6. Hej allihopa, för er som inte vet vem ShaneDawson är så tänkte jag berätta lite om videon. Andra kommenterar hans videos och säger vilken kostym han ska på sig vid varje video. T.ex vampyr osv Vid denna delen bär han en Power ranger kostym, i rosa. Jag tyckte att denna videon var extra rolig [Enligt mig då] Så jag tänkte visa upp den. Om du vill komma till det roliga så spola fram till 1:05 om du vill se hela så se hela xD Länk: http://www.youtube.com/watch?v=hIUxdQSKF2w
  7. Hej nu är dte så att jag har försökt att få igång sims 2 hela morgonen men det går ej, varje gång jag stoppar in skivan så står det att den inte kunde hitta någon webläsare. Jag kunde spela innan men inte nu ;( Vad ska jag göra. ;(
  8. Dom är inte direkt vackra, men jag ska försöka övertala dom <.<
  9. Hur kan du veta att jag inte har? Det syns från flera meters avstånd man ser den klart och tydligt. Läs noggrant nästa gång. Om du nu talar sanning så verkar problemet vara det understrukna. YApp det är ett problem att dom inte låter mig, och sne att jag har denna mustasch Pga det.
  10. Går redan på lektioner för det, men vi har jävligt kasss lärare, också är det bara noobs i min grupp. =/ NoMercy är ledig ^^
  11. Hur kan du veta att jag inte har? Det syns från flera meters avståndt man ser den klart och tydligt.
  12. Kanske lite sent nu men jag lever. Faktiskt vi är riktigt, riktigt bra vänner nu. xD Så en mod kan väll låsa tråden dåh? :)
  13. Lol garvade där. Men vad gör man då? Jag kan inte gå till skolan såhär på måndag och låta den irriterande snorungen förlöjliga mig inför alla. Om man kunde skulle jag trycka upp en pinne hoss honom där solen inte skiner. Then he can burn in hell. Testa, så får vi se hur det kommer gå. Är du seriös nu? För det är jag O.o Åter till ämnet. Hur övertalar man sina föräldrar?
  14. Lol garvade där. Men vad gör man då? Jag kan inte gå till skolan såhär på måndag och låta den irriterande snorungen förlöjliga mig inför alla. Om man kunde skulle jag trycka upp en pinne hoss honom där solen inte skiner. Then he can burn in hell.
  15. Bror på där också, hur du menar liten och stor skit. Liten = negativt? Eller menar du att Jätte = Positivt?
×
  • Skapa ny...