Hoppa till innehåll

ChuckNorris

Medlem
  • Antal innehåll

    79
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

ChuckNorris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Amen förlåt, jag var full den natten! Jag skulle verkligen inte gett ut mitt f.d klassnummer och namn. ;_;

  2. Det måste vara en av de mer intellektuella saker du har skrivit. Jag tycker att vi avskaffar admin och moderatorerna också, jag menar, det måste ju bli bråk med varningar och massa annat mellan admin, moderatorerna och medlemmarna. Regeln är nu förtydligad. Regeln kom till då det var mycket tjafs om gruppavatarer. T.ex. att folk stal de och gjorde om de osv. Tror jag fick 10-30 PM rörande gruppavatars på ca en vecka. Den här regeln påverkar endast ett fåtal personer och där syftet är att ha en speciell avatar för sin grupp. Bra med ett förtydligande även om regeln fortfarande är sjukt onödig och bara till för att du ska få mindre arbete.
  3. Min tolkning av regeln är att en gruppavatar är en avatar som en grupp personer använder, dessvärre är admins regler föga konkreta och mycket abstrakta när det kommer till hur de fungerar i praktiken och han anpassar dem efter det han själv tycker är bäst. Öh, varför skulle det vara MG..?
  4. Alla som inte har avatarer har tekniskt sett samma avatar.
  5. Alla måste ju ha en avatar, för de som inte har en avatar har ju faktiskt tekniskt sett samma avatar.
  6. Hahahahha Samuel? Nu har du allt fått lite fel namn Christian Karlsson i 9B f.d. 8A.

  7. Tydligen så måste ju vi lyckats med att få en massa tusentals klick med tanke på att det är så allvarligt då det måste finnas stora brister i det här systemet som vi upptäckt och som admin inte kan fixa och inte kommer att fixa, därför avskaffar han det. Ganska enkelt, right? Fast nu har ju inte Kattgruppen något med det att göra vad jag vet. Sedan blir det ganska roligt att få höra vart dina fördomar kommer ifrån. Nåja, lika bra att UK systemet avskaffas då jag inte kan läsa något om missbruk ang. UK i reglerna, om man kan reglerna så vet man att "missbruk" bara nämns i §3.10.
  8. Det var la sjukt många som kommer från Sundsvall på det här forumet, SAMUEL. Yes, I know your name.

  9. 10/10 med tanke på att någon som du inte borde vara kapabel till att använda mer än freewebs färdiga templates.
  10. Han nämde inte ett skit om upphovsrätt. En dag kommer bägaren att rinna över stort över dig igen <_< Majoriteten av jordens befolkning skulle jag tro.
  11. Precis, det är snäppet bättre än att lägga sig i andras saker och tävlingar. Falukorv sätter reglerna och villkoren, om InTech inte är nöjd med det och vill påstå att fusk har begåtts bara för att många av rösterna är uppe i tiotal kan han gott skapa en ny omröstning istället för att whina runt.
  12. NEJ. DU är den som kom med anklagelserna, du ska bevisa. Precis. Eftersom att vi vill argumentera och du har inga jävla bevis för ditt påstående, fram med bevisen för i helvete.
  13. Och det säger du nu? Det visste jag redan om.. Roflmao

  14. Hahaha va? Vadå slampan är tillbaka?

×
  • Skapa ny...