Hoppa till innehåll

Ohm

Medlem
  • Antal innehåll

    68
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Ohm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ohm

    Valet 2010

    Vad jag har märkt i debatter mellan SD och dess åsiktsfränder på internet i synnerhet. Så är motargumenten mot SD att kritisera partiets väljare och dess representanter, istället för att komma med sakliga argument. Det är väl därför det inte är så konstigt att debatten angående invandring står mer eller mindre stilla. Vi kan se det om vi bara går en sida bakåt Först Mezox, sedan Mumutio, sedan Guggo (om någon random kommunrepresentant) och sedan Guggo igen. Denna gång sa han att SDs väljarbas bestod av män som saknade hög utbildning. Det kan jag väl köpa, men hur många % i Sverige är egentligen högutbildade? Vågar man ens gissa på att det är 20%? I vilket fall, hade det varit 20% så har vi ändå 80% av befolkningen som saknar hög utbildning och har därefter en utbildning av medelsort, låg utbildning eller ingen utbildning alls. Dessa utgör alltså den största delen av Sveriges väljare, spridda mer eller mindre på samtliga partier. Angående vad de högutbildade röstar på i högre grad så är det alliansen, de lägst utbildade röstar på hör och häpna! S och V. När får vi se Guggo göra ett utlåtande om Socialdemokratväljarnas låga utbildning och dess höga väljarantal i våra förorter? På platser där utbildningen på de bosatta är som lägst. Förmodligen aldrig, det är inte intressant för honom, eftersom mot dessa skulle han eventuellt kunna använda sakliga argument. Istället för att komma med massa tjoller om väljare och representarer hit och dit. * Intressant också angående "politiskt engagemang" i hans statistik då nästan alla i Sverige saknar det. Sedan skulle jag också vilja fråga hur en utbildning inom t.ex teknisk fysik rimligen skulle göra en person mindre kritisk till invandring? det är väl möjligtvis isåfall de samhällsvetenskapliga programmen som skulle göra det. Men precis som skolan i allmänhet så minskar den elevens kreativa sida och dess fria tänkande. Så man blir mer eller mindre lärd vad man ska tycka, samt i vilka banor man ska tänka.
  2. Finns tre saker du kan göra om de hackar på dig: Ignorera, skratta bort det eller ge tillbaka.
  3. Är det inte Favela da Rocinha i Rio de janeiro?
  4. Ohm

    Sverigedemokraterna

    Men håller Moderaterna och Socialdemokraterna med om det då?
  5. Ohm

    Terrordåd I Oslo

    Tycker själv att det är tragiskt helt klart, men inte alls tragiskt jämfört med hur det ser ut i världen och tiotusentals barn dör i svält varje dag. Därför förstår jag inte varför alla ska tycka så synd nu och visa massa solidaritet mot Norge osv.
  6. Ohm

    Sverigedemokraterna

    ett exempel: http://www.youtube.com/watch?v=f_qVP6Ca0Gk
  7. Ohm

    Sverigedemokraterna

    Gustav Casselstrand(utbildad till nationalekonom) är ju kunnig gällande arbetslöshetsfrågor bland unga, Lars Isovaara(utbildad civilingenjör) är kunnig gällande kärnkraftsfrågor och näringslivsfrågor.Hört dessa namn förut? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Å andra sidan bidrar personer med utländsk bakgrund bara till <2% av BNPn i landet, detta har jag aldrig hört någon politiker ta upp(egna uträkningar). Tillika det faktum att mer än 50% av invandrarna lever på socialt stöd. Källa finansministern Anders Borg: (01.01.20 in i klippet). Han nämner att ska vi ha en sådan hög invandring så behöver vi öka sysselsättningsgraden bland invandrarna. http://svtplay.se/v/244333​6/finansp...t_-_paneldebatt Företagare med utländsk bakgrund omsätter 110 miljarder till Sveriges näringsliv, samt 35 miljarder till BNPn.(2008) Källa: http://www.migrationsinfo.​se/arbets...tagan​de/ Men om vi går vidare då. Sanningen är att Sveriges näringsliv uppgår med en omsättning av 7000 miljarder! Källa på Sveriges näringslivs omsättning kan man läsa i denna rapport på sida 21: http://www.sccf.se/files/p​df/telefo...talets-roll.pdf Alltså bidrar gruppen invandrare(samt personer med två utlandsfödda föräldrar) som går upp i 10-20% av landets befolkning till (110/7000 = 1.57%) av Sveriges näringsliv totala omsättning. BNPn 2008 låg på 346 miljarder DOLLAR, vilket motsvar 2314 miljarder kronor. Denna siffra blir då 35/2314 = ~1.5% av BNPn. Källa på BNPn för år 2008: http://www.imf.org/external/pubs/ft/weo/20...=33&pr.y=11 Är det någon som har några invändingar mot detta? har jag räknat fel eller är det så här? Faktum är att detta om det fortsätter kommer leda till att ekonomin faller och då också den socioekonomiska statusen i samhället, vilket leder till ökad kriminalitet, även våran 25%iga arbetslöshet bland ungdomar kommer leda till att många går in i den kriminella världen.
  8. Ohm

    Sverigedemokraterna

    Annars är Gustav Kasseltstrand, Rickard Jomshof och Lars Isovaara också rätt hyffsade. Fast vanliga människor har nog aldrig hört namnen eller vet vilka det är, vill man höra anföranden med dessa får man leta på youtube. Resten får de gärna kicka då de bara skämmer ut partiet imo.
  9. Ohm

    Terrordåd I Oslo

    mm juste Anders Breiviks åsikt är representativ för alla nationella partier precis som islamister representerar hela islam.
  10. 1. Är du feminist? Tänker du ofta på kvinnors rättigheter? Feminism - nej, tack. Jämlikhet - ja, tack. Feminismen var från början något gott, tanken på jämlikhetsfrågan låg i fokus och man kämpade för kvinnornas rättigheter i samhället. Idag har feminismen blivit ockuperad av feminister med extrema åsikter, vissa åsikter skulle självklart kunna klassas som hets mot folkgrupp. Denna t.ex Tanken på jämlikhet är som bortspolad inom den feministiska rörelsen idag och nu är det i stort sett kvinnor som ska ta över och ha makten. Men självklart finns det fortfarande klassiska feminister kvar men dessa hör man inte av så mycket, de extrema är de som hörs och syns :) 2. Ser du ibland dåligt på feminister? Dyker det upp fördomar ibland? Visst har man lite fördommar, den ena är att kvinnan inte är någon skönhet direkt, den andra att hon är lesbisk, den tredje är att kvinnan inte haft någon manlig förebild i sitt liv och då menar jag att pappan har varit alkoholist eller liknande. Prickar in på ganska många, men inte på alla. Finns ju män som är feminister också, tyvärr har jag aldrig kunnat skåda någon sådan mer än på bild. 3. Tycker du att det skulle vara bra om feminister dominerade mer i vårt samhälle? Egentligen inte, för då bryter man mot vad feminismen egentligen står för. 4. Vad gör en bra feminist tycker du? Att feministen är en militant jämställdhetsförespråkare :)
  11. Mjo för jag är själv van vid hårdare träning och då har jag tränat varje dag utan några vilodagar.
  12. Måste man vila mellan springpassen? vill höra era svar på det.
  13. det är pga att din kropp får en nikotinkick :) kommer gå över då du blir mer van.
  14. Världsmästaren för kvinnor är kvinna ja, Heidi Andersson.Hon var på min skola då jag gick i 7an och då fanns det 3 nior som vann över henne.
  15. Kan väl säga att lärare av olika slag inte alltid har rätt gällande allt bara för att de är lärare, kan själv räkna upp många felaktigheter mina lärare har sagt.
×
  • Skapa ny...