Hoppa till innehåll

JAyBee

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Norrland

JAyBee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Community anseende

  1. JAyBee

    Frontiers

    Jupp, det är gjort i Unity / C#
  2. JAyBee

    Frontiers

    Är nog antagligen för att det inte finns AA på bilden (så länge du tänker på kanterna), lär nog antagligen komma i det färdiga spelet eller i nåt mod för det.
  3. JAyBee

    Frontiers

    Utom craftingsystemet så hittar jag inga likheter, mer likt TES-serien om man ska börja jämföra det med andra spel.
  4. JAyBee

    Frontiers

    Frontiers är ett kickstartat spel med fokus på utforskning och överlevnad. Det är skapat av en person (Lars Simkins) och är inspirerat av det välkända Daggerfall. Spelet är tänkt att släppas januari 2014, men det kan bli senare. Länk till kickstarter projektet En screenshot från staden Dalarna i spelet: Alfa gameplay trailer: https://www.youtube.com/watch?v=fUOImZi1jlc
  5. The Jackob Server är en relativt ny server med dedicated hosting. Själva grundidén är en rollspelsserver med frivilligt klankrig (om du är med i en faction är det fritt fram att attackera andra factions, men de som inte är med i någon är fridlysta). Servern är internationell, fast båda ägarna, vår admin samt två av våra mods är svenskar. Ni kan komma in på servern om ni önskar för att kolla runt, men om ni vill bygga måste ni ansöka @ http://bit.ly/jackobbuild Du kan vara med oss om du vill. Här följer lite information om servern: Plugins: Factions, Essentials, PermissionsEX, HawkEye, WorldEdit, FalseBook, NoLagg, LWC, Backup, CreativeGates IP: jackobserver.ld.hn (om den inte funkar, använd 50.31.66.87) Hemsida: http://bit.ly/jackobsite Forum: http://bit.ly/jackobforum Ägare: Jacce, Kynareth Admin: Slayerlord13 Mods: hankebanke, kostya111, hayden199623
  6. Jag vet inte vilken action man ska använda sig av för att göra så att man inte kan träna en speciell typ av soldater när man trycker på en knapp på en Dialog.
  7. Kan jag få så mycket info som möjligt. T.ex. om de är installerade på olika hårddiskar, olika sätt som de installerats på samt om de är nedladdade (om de är det vill jag veta om det är lagligt eller olagligt, för olagligt kan föra med sig mer problem).
  8. Diskutera alternativen och rösta vilka WarCraft III TFT- och RoC-spel du brukar köra. OBSERVERA! Är det ett känt spel som du vill ha med som inte är med? Skriv det här innan du röstar, så lägger jag till det! (Två lediga platser). Små spel som t.ex. Zombiebelagerun kommer ej med.
  9. Jag har försökt stänga av brandväggen, lägga till brandväggen, lägga till undantag i routern och ansluta datorn direkt till internet.Jag har gjort som flera sagt och gjort flera guider, kort sagt - omöjligt.
  10. Hej, är det någon mer än mig som lirar Eras Zombie Invasion på WC3? Skulle vara kul om någon kunde hosta .84 eller S 0.2 (jag har gjort S 0.2 :student:) (ni kan hitta på epicwar.com) för min brandvägg hindrar mig (:angry:). Själv kan jag väldigt mycket om att vara Egypten i .84 och att vara Osmanska Riket (också kallat "Turkiet" eller "Bysantiska Riket", dock så ändrade jag till Osmanska Riket (en: Ottoman Enpire) för att det var stort och långlivat rike, har också gjort nya events baserade på deras erövringar). Dock så rekommenderar jag .84, tills jag löst en "liten" bugg där människor kan få zombiesar... Tillbaka till ämnet, här diskuterar och pratar vi om Eras Zombie Invasion (EZI), Rapids Zombie Invasion (RZI), Erand Eras Zombie Invasion (EEZI) och Medieval Zombie Invasion (MZI). (Och fler om det finns fler spel baserade på samma sak). Ni kan till exempel berätta vilka som är era favoritländer, speltaktiker och bara prata om det. En kort guide för Egypten i .84: SAKER ATT KOMMA IHÅG!: Bygg ej Squad och Militias. Försvara inte ditt land med soldater, det ända du skall använda soldater till (innan du forskat en rejäl bit) är att ha ranged soldater och siege weapons BAKOM murarna medans workers (peasants) auto-reparerar den. Låt oss börja! Börja med att gå upp med trupperna till Turkiet, stationera 3 Egyptian Fire Archers vid 2 av Turkiets murar, och 1 Egyptian Fire Archer samt 1 Ballista vid Turkiets andra två murar. Uppgradera inkomsten, och skicka hjälten till Grekland. Försök uppgradera honom en gång innan det blir rebell-event i Grekland. När dina inkomstkällor är nästan fullt uppgradera bygg ett fält med 6X4 Foundations, och uppgradera ena halvan till Lumber Mills, andra till Markets. Uppgradera dem och bygg fler såna fält när du behöver. OBSERVERA! BYGG DEM I MEDELÖSTERN! Forska lite när du behöver. När zombiesarna håller på att komma in i Turkiet bygg en Town där bilden visar och uppgradera masonry så högt som möjligt, samt bygg workers (peasants) och sätt dem på auto repair. http://s3.postimage.org/1lZ4Si-6e92a709e239adacf8c8b6fd41adedb6.jpg När zombiesarna får level 3 bygg towns mellan Medelöstern och Afrika. OBSERVERA! Ha den utstickande sidan mot Medelöstern, annars får det plats fler zombiesar att attackera än det får plats workers (peasants) att reparera. Good luck! (Or shall i say ... look...?)
×
  • Skapa ny...