Hoppa till innehåll

ZeRoZ

Medlem
  • Antal innehåll

    377
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

ZeRoZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tjenare, Välkommen till tråden för min och min väns server "The Romans Times" den är öppen 24/7 om dygnet och är en väldigt rolig och trevlig server. Den här servern har ett tema på "Romarriket" villket gör att vi ska temabygga romarriket. Servern startades idag och jag skulle rekommendera er alla att sätta ner er fot tidigare för att få en bättre roll på minecraft servern. Vi har förtillfället inga plugins men vi kommer fixa om någon vill ha något specielt plugin! Server IP: sc15.servercraft.co:3231 INGEN WHITELIST, VI HÅLLER KOLL PÅ ALLA VÅRA SPELARE ISTÄLLET!
  2. Tjenare, Verkar som en riktigt trevlig server. Skulle vara kul för mig och min kompis om vi skulle kunna få bli whitelistade. Namn: "kerex132" "bugatti885" Tack, Vi ses i Minecraft världen!
  3. Har klarat mitt mål 99 fletching nu är mitt nästa mål 80 i smithing.
  4. IGN: kerex132 Jag är erfaren minecraft spelare har spelat sen starten och jag vet alla regler släpp in mig :)
  5. Hejsan, Jag undrar en grej, Förut så var jag member men nu har det gått ut. Hur säljer jag member grejerna på GE funkar inte det eller? Det itemet jag pratar om är Dark Bow. Tack för svar Kevin
  6. Du går till form inställningarna Sen går du ner till du hittar form border style och ändrar till none. Sen så är det bara att göra ditt tema och lägga in det stänga av och minimera knappen lägger du en picture som är transparent du kan pm'a mig om du vill ha kod så temat funkar.
  7. Du menar som mitt skin ? Bilden"Tryck här"
  8. Finns att fixa på andra sätt :rolleyes:
  9. 2/10 bara sett dig i den här tråden.
  10. Du måste ladda ner minecraft igen från sidan det är då en ny launcher kommer. :)
  11. ZeRoZ

    Dator Paket Bra?

    Eller är den här kanske bättre? http://www.inet.se/kundvagn/visa/207632/2011-02-17 Kom gärna med förslag vad som ska förbättras ska vara crossfire.
  12. Riktigt bra och snyggt :cool:
  13. Hejsan! Jag undrar vart man hittar templates med temat mobil till oscommerce? Hittar inte nån sida där det är gratis. //ZeRoZ
×
  • Skapa ny...