Hoppa till innehåll

GtaZebbe122

Medlem
  • Antal innehåll

    36
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Gbg

GtaZebbe122's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ok,Tack, om du vet en länk så kanske du kan skicka den? Ifall jag tar fel eller något :S
  2. Jag blåste rent fläktarna försiktigt. Och nu låter en fläkt väldigt konstigt,Och jag kollade så att ingen sladd eller nåt var i vägen :S Jag fixade det xD, Den satt fel eller nåt. Men är det nåt i rekommenderar? Att dammsuga datorn,?
  3. Fläktarna snurrar, Jag har en sorts knapp som jag kan välja villken hastihet dom ska snurra i, Och jag har på max .
  4. Japp,, Jag har tagit bort sido väggen eller vad man ska kalla den,,Så den får in mer luft elelr nåt tänkte jag.
  5. Hej, Jag har ett väldigt stort problem, När jag spelar t.ex Call of Duty :Black ops, Så ungefär efter 20 minuter efter jag har startat så startas min dator om av sig självt. Jag tror att det kan vara att datorn kan vara överhettad, Fast den startar om av sig självt även när jag inte har använt den på ett dygn. Så jag tror att den blir överhettat eller något och har som en säkerhets grej att det startar om sig, Så är det någon som vet vad felet är, Eller om jag har rätt i min teori, Hur man ändrar den inställningen så den inte startas om? :) Tack! Btw, Jag har Windows XP Och varje gång det händer så snackar jag alltid på skype,Så kan det ha något med det att göra?
  6. Det funkar att spela online nu.Om jag är host så funkar det för alla som spelar med mig ;)
  7. För att man ska inte fuska online, förstör ba spelet för alla andra... Och du skulle bli vac bannad om du köpt via steam. :) Nu så pratar vi om zombie.. VAC finns inte på zombie mode. Ok.Men jag har inte köpt via Steam,OCh det funkar viist online.för sdet har jag spelat med folk förut ;)
  8. Ok,Tack ;) ska man öppna config.cfg med Andteckningar eller? Det funkar ;) fast det laggar dock lite ;/ Lol,det funkar inte när man kör online? jag var host så de borde väl ha funkat? varför funkar det inte online?bara på solo?
  9. Ahh till PC,Srry jag glömde skriva det,Kan du vara snäll och berätta ?;)
  10. Tja,nån som vet hur man fixar oändligt med ammo på CoD Black Ops Zombie mod? ;)
  11. Jag har redan gjort det..men jag hittade ingen med samma problem som hade en lösning till det..;/ Eller jag hittade ett forum..Fast jag är inte så bra på engelska när det gällar att fixa saker på datorn;/ Om nån kan typ hjälpa mig att översätta så vore det shysst ;) http://forums.steampowered.com/forums/show...goto=nextoldest
  12. Ok..Men dom snackar väl engelska? Och jag vet inte hur jag ska förklara mitt problem.. Det om pop-upen som kommer när jag försöker starta. ;/
  13. Vad skall jag fråga då? X) Fråga hur dem mår? Eller så frågar du om ditt problem?Ta reda på numret själv. Jag har ju redan fått reda på mitt problem.. Mitt grafik kort är för kasst..Så jag bhvr nog inte fråga.
  14. Haha de va min morbror ;/ Vad skall jag fråga då? X)
×
  • Skapa ny...