Hoppa till innehåll

GamesDean

Medlem
  • Antal innehåll

    1272
  • Blev medlem

2 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man

GamesDean's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. När du dör så dör du, vill du respawna igen får du börja om på nytt. Det gör allt mycket mer spännande, du vågar inte öppna eld mot en grupp fiender när de har bättre vapen än du och dessutom är fler än du, då lägger du dig i en buske och hoppas att de inte ser dig. :) Det stödjer inte Linux för att Linux inte har DirectX, Linux är en sådan liten marknad att det inte är värt att lägga energi på något som 0.1% av spelarna har.
  2. AIK, såklart. 7 poäng bakom Elfsborg, självklart guld sista året på Råsunda. :) Nästa år blir det också guld, såklart. Det tråkiga är alla tolvåringar som håller på det lag som Zlatan spelar i och såklart något lag i Premier league som man aldrig kollat på sitt lag på plats och inte har en aning om lagets supporterkultur.
  3. Då har du inte haft många eller bra headsets kan jag lova. :) Bra och 800kr för ett headset går inte ihop. Logitech G35, Corsair 1500 om du vill ha usb eller Siberia V2 om du vill ha 3.5MM kontakter är ok headsets för under 800kr.
  4. Fan vilken tur du har! Haha, tittat på killen sen han hade 100 viewers. :D
  5. https://www.youtube.com/my_videos_upload_verify
  6. En stor tribal-tatuering så blir du jättecool. :cool: B)
  7. GamesDean

    Reklam

    Reklam under en sportsändning är det dummaste på länge, idioti. Under en film är det bra med någon enstaka paus, inte reklam varje kvart.
  8. Förstår inte varför detta anmäls, fildelning är helt lagligt om du delar med kompisar. Privatkopiering. µTorrent är det det enklaste torrent programet, gör en torrent fil, skicka den till dina kompisar så öppnar de den med µTorrent och laddar ner filen.
  9. Börja med att säga dina datorspecs, omöjligt att hitta något som passar annars.
  10. Dxtory eller Fraps. Finns en massa guider på båda programen.
×
  • Skapa ny...