Hoppa till innehåll

Diminished

Medlem
  • Antal innehåll

    424
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

4 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Jönköping

Diminished's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Community anseende

  1. Beror väl lite på också. Däremot tror jag att det skall vara ganska lätt att byta eftersom att ettan egentligen bara är gymnasiegemensamma ämnen.
  2. Tjenixen Fuska! Skulle behöva lite hjälp med följande uppgift: "I uppvisningssammanhang händer det att kampsportsutövare slår sönder tegelstenar med sina bara händer. Anta att tegelstenarna har längden 25 cm och bredden 12 cm och tål trycket 30 MPa. Uppskatta vilken kraft handen måste tåla vid ett sådant slag.
  3. Han har tydligen haft en dålig upplevelse med laptops och allting från elgiganten. o.O
  4. Han är en s.k. "kontrorsråtta", men tror ni att den här skulle fungera? Det var nämligen den han funderade på att köpa.
  5. Tjenixen! Nu är det så att min moders jobbarkompis ska köpa en stationär dator och vi rådde honom att bygga egen, eller få inet att bygga åt honom. Hans behov av datorn inkluderar mest ett febrilt användande av word (som han har) och surfning. Han visste inte riktigt hur mycket pengar han kan spendera, men runt 5k tror jag han cirklar runt. Så, jag som är kass på att slänga ihop hela datorer skulle verkligen behöva er hjälp! Tack på förhand. :)
  6. Jag vet att vi i Jönköping har en linje som heter Natur med särskild variant musik som för in musiken som fördjupning i tvåan. Däremot så har vi i våran klass redan börjat med våran musikteori, gehörs och musiklära samt kör och ensemblespel i ettan.
  7. http://open.spotify.com/track/5yRQpqzkKRYozrMsmU70ww
  8. Jo, det är så att jag kört fast lite på en uppgift i fysiken som jag antagligen borde kunna, men eftersom att vi i våran klass har haft en brist på fysiklektioner så saknar jag kunskapen. :( Frågan lyder: "En cyklist åker nedför en lång backe. Hastigheten vid backens topp är 6,5 m/s och accelerationen nedför backen är 1,2m/s^2. Hur lång tid tar det innan cykeln når backens slut, om backen är 58 meter lång?" Kanske man ska rita ett hastighet-tid diagram att börja med? :o
×
  • Skapa ny...