Hoppa till innehåll

Cool2day

Medlem
  • Antal innehåll

    27
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Cool2day's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag vill bli fotbolls spelare.
  2. Cool2day

    På Svenska?

    simpsons the movie är det enda.
  3. Jag klarade ut Batman arkham city senast :D .
  4. Det är skit med massa varnigns texter. jag bara tycker det är onödigt jag tycker det pressar föräldrar och mår dåligt när deras barn sitter och spelar olika spel över deras ålder. :angry:
  5. Älskar denna rapp battle jag ger halo reach poäng jag tyckker det är bäst http://www.youtube.com/watch?v=nGY0l1k6WCA vilka ger ni poäng skriv de här :D
  6. Jag sitter inte lika mycket på datorn som för. oftast är jag ute spelar fotboll är med vänner och sånt :lol: Jag sitter inte lika mycket på datorn som för. oftast är jag ute spelar fotboll är med vänner och sånt :lol:
  7. Lite svårt och säga men jag sparar till ett 360 men om det är ett spel jag vill ha när jag får 360 så är det nog crackdown 2 :)
  8. klara mig tills de 2 killarna kom men det vars så svårt :D
  9. Jag hatar att ligga vaken när alla andra sover men det gör inget när det är lan hehe :D
  10. nintendo kommer med en ny consol den suger tycker jag ni kanske hörde om 3ds inte så illa med det men nu gör dem en 3D consol till tv där du ska ha 3D glasögon på dig det tycker jag är bara drygt snälla komentera den här consolen.
  11. :bah: min är så klart cocac cola och dr. pepper jag läskas bara när jag tänker på det
  12. jag kör starcraft2 jag är bara i bronze men ja ja jag har bytt väldigt mycket. men nu har jag bestämt mig för att va zerg så nu kör jag rts spelet starcraft2 men planerar ett inköp på crackdown the classic :D
  13. Cool2day

    Skön Trummis

    jag spelar trummor grym trummis föresten :)
  14. nja lite så där roligt
×
  • Skapa ny...