Hoppa till innehåll

Wellez

Medlem
  • Antal innehåll

    17
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Wellez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Senast jag kolla så var stinger ett vapen:p Vad ska du göra om jag skjuter ner dina killstreaks?
  2. Men du kan spectata motståndarna när du joinar en kort stund så då kan du kolla efter vart dom sitter och booster t.ex Nukes.
  3. Jag tycker tyvärr att det är IW:s fel att det har ökat med boostare i FFA, Ground war m.m.Därför IW tog bor cage match från deras playlist men det är ju roligt att döda boostare så man får lite free kills =) .
  4. Mini-Uzi är ju bra med thermal. har fått triple kills med det siktet. Mini-uzi är ju beast med thermal.
  5. Undrar varför du inte köer med FAL Holo? Det gör mer damage. Barret Q/M9 Barret + FMJ, M9 Akimbo Sleight of hand pro Stopping Power pro Ninja Pro Throwing knife, Stuns. eller AK(A) banana tear/M9 AK47 RDS(Byter till silencer så fort jag har det) M9 Akimbo Scavenger Pro Stopping Power Pro Ninja Pro Claymore, Stuns Holo är bättre på FAL men jag gillar mest red dot för det är enklare att sikta så man får hs och för det andra tycker jag holo ser värsta fult ut på FAL men det är ju min åsikt om Holo siktet.
  6. Jaa! oj det e du som inte kan stava till demolition. Sök på youtube på t.ex mw2 demolition så får du se.Och för det andra så kan inte jag tro att du e legit lvl70.
  7. Jag har varit med i två olika gb teams en där sD Quicki(Lillebror till eMpathy Quizzi leader för sveriges bästa klan. var med sen har jag varit med aBiiG gaming Sweden och EU. Över till saken . 4st och helst kör vill jag köra SnD( Search and Enjoy) eller Domination/Demolitien.
  8. Vad menar du med 2v2, 3v3,4v4????
×
  • Skapa ny...