Hoppa till innehåll

sSciliO

Medlem
  • Antal innehåll

    24
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

sSciliO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Chuck och Scrubs finns inte mycket annat jag kollar på.
  2. Ja asså AoM hade ju en grym story just som AoE 3 men liksom game play med alla god powers var väldigt jobbigt. Man kollade mer powers än på units.
  3. sSciliO

    Tenacious D

    Filmen är as bra synd att bandet las ner. Jack Black Ftw!
  4. sSciliO

    Dragonica

    Och att du bara kan spela på Fenir är att dom har inte tillräckligt med spelare för att ha tid med att sätta upp fler servrar.
  5. Tror det var... Kanske AoE 3. Trodde att det skulle vara mycket bättre än dom gamla men oj vad fel man hade faktist. Dom gamla (bortsett från AoM) var mycket bättre enligt mig.
  6. Umm... Vilket var det senaste ja... Det kan man ju fråga greger det... Tror det var Dragon Age Origins för andra gången.
  7. sSciliO

    Zombie Survival!

    Vad lol alla var kollade typ alla men Lynotts side kick är omöjlig att ha igentligen. För ifall han skulle vara side-kick så skulle han inte göra ett skit. Och om han fanns under zombie apokalypsen, så skulle det inte vara en för jag tror zombiesen skulle gå tillbaka ner i graven av rädsla. xD
  8. Ifall du är ute efter en el-gitarr som är ganska bra kvalitet på så skulle jag föreslå en les-paul, dom är ganska mycket använda och har bra kvalitet. Jag själv har en och den är väldigt god. (Inte smak mässigt jag har inte bitit den.)
  9. Dungeons and Dragons Online tror jag att det ska vara.
  10. sSciliO

    Dragon Age 2

    För er som vet och inte vet så kommer Dragon Age 2 släppas nästa år och det blev annonserat för c.a en månad sen. (Kanske 2-3 veckor kanske men vem bryr sig.) Jag är ganska speciellt ny här och sökte runt men hittade inte en tråd om detta och skapade min egen. Så jag skulle vilja fråga vad folk har för förväntingar på spelet av dom som ska köpa eller kanske köpa spelet. Jag själv dör nästan för att få veta mer om det.
  11. Till 360 för mig är det klart Borderlands, Saints Row 2, Oblivion, Mass Effect och Dragon Age.
  12. Precis. Men aja. Jag borde plugga lite mer lore plus att jag vill så gärna ha Boken the last guardian. Böckerna är så bäst med WoW.
  13. sSciliO

    Guild Wars 2

    Det jag menade var att dom dumpar liten del av GW 1 men fortsätter med det som Blizz gör med Wc3 B.net. Men dom håller kvar sina huvud developers på GW 2.
×
  • Skapa ny...