Hoppa till innehåll

Ultrafuskaren

Medlem
  • Antal innehåll

    141
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    På Gotland

Ultrafuskaren's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hur är läget, mina Fuskabröder och systrar?
  2. Tillbaka från min 9 månader lång AFK-session...

  3. Skulle uppskatta en gaming-pc, min gamla Intel Pentium D med 1gb RAM, och ett asgamalt nVidia GeForce 8400 börjar bli liiiite slö och trött. Jag skulle också behöva ett liv.
  4. Jag tycker absolut att vi borde satsa mer på nyheter relaterade till spel, användraskriva recensioner, trailers och lite walkthroughs (kanske till och med video-walkthroughs?). Onlinespelsektionen låter som en bra idé. FuskaMynt borde fortfarande läggas på varningskort och gruppformunfunktioner, men de borde bli enklare att få tag på (Har det ändrats, senast jag var här var den 1 mars?). Frågesporterna var kul i början, med spårade sedan ur när frågesporter som innehöll frågor såsom: "SGDFGDFG" 1. SGFSFG 2.SDFS 3.GHGHG uppstod. Men vi borde också göra lite mer reklam för oss själva, typ Facebook, Twitter, YouTube? Självklart förstår jag att detta blir dyrt och så, men ändå...
  5. Hej! Fallet är så att CD/DVD-läsaren på min dator öppnas inte om man trycker på knappen, och tricket med att sticka in en nål eller gem i hålet under funkar inte. Spelaren är också tom, så det går inte att Den Här Datorn>Högerklick på CD-ikonen> Mata ut. Finns det sätt att öppna CD-spelaren utan att slita datorn i stycken? Tack på förhand! //Ultrafuskaren
  6. Sony Ericsson Xperia Neo V. Extremt cool
  7. För sent, blev tvingad av skolan att ta det i femman. Har fått förmågan att somna var och när som helst av det.
  8. Nej, onödigt, håller med! *host kände mig tvungen att svara lika ironiskt host*
  9. Många saker har hänt mig och min familj se senaste åren. Till att börja med har vi hört fotsteg i trappan, sett skuggor i vardagsrummet och någon stänger dörrar och skåp åt oss. Men 3 unika, skrämmande och mystiska saker som ingen upplevt förut har hänt för ett tag sedan. Till att börja med har min pappa vaknat två gånger när han sov på soffan av att någon rivit honom på ryggen, (han visade rivmärkena på morgonen), och en gång hade någon kittlat honom på fötterna. (Varken växter eller löst hängande grejer i närheten). Sedan har någon kastat bananer i köket, jag ljuger inte. Man hör en duns och en banan ligger så lång ifrån fruktskålen den kan. (Alla i min familj har bevittnat det). När jag sitter vid datorn brukar någon sätta sig på min knakiga säng. (Den står orörd en hel dag, och rätt som det är knakar den, PRECIS som när man sätter sig på den). Och två ännu konstiga saker, mamma vaknade en natt av att en lite tant tittade på henne och log. Och en gång vaknade jag och kunde inte röra mig. Jag vet att det är sömnparalysis, men jag kunde inte röra NÅGOT, oftast kan jag röra på tårna eller fingrarna, men inte ens det. Och medans jag låg där hördes tunga steg från ytterdörren, sakta uppför kökstrappan, växte i styrka och blev högre och högre, upp i sovrumstrappan och fram till min säng med nu öronbedövande höga steg. Sedan försvann det. Mina klasskompisar blir rädda när jag berättar sånt här för dem och undrar varför inte vi flyttar. Det är för att vi helt enkelt inte är rädda. Jag vet inte varför, men jag blir aldrig rädd när jag ser skuggor, eller upptäcker att ännu en banan har blivit kastad. Konstigt. Förlåt för den långa posten!
  10. Aha, tackar! Jag ska pröva dessa metoder!
  11. Mja, det beror på. PUM vet vad en atomfusion är.
  12. Jo nu är det så att jag och min morbror delar internet via kabel som går under marken. Vi båda tänkte LAN:a Minecraft, men där tog det stopp! Varken jag eller han kan hitta någon LAN-server, fast vi delar internet. Har detta med att göra att vi delar internet med kabel? Kan vi LAN:a på något annat sätt? (inte Hamachi). Tack på förhand!
×
  • Skapa ny...