Hoppa till innehåll

Zeldasplut

Medlem
  • Antal innehåll

    88
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Umeå, obbola

Zeldasplut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej! Jag är ett Nintendo freak som nu äger 2 st Nintendo wii'n! Jag har importerat ett spel som heter Kirby 20th anniversary från USA och hade väntat i 2 månader då spelet äntligen dök upp i brevlådan! Jag stoppdade spelet i mitt andra wii ( det första kan inte läsa skivor)! Men då stig det "can't play games from another region". :O Jag har hört att om man skaffar homebrew channel och ett speciellt program så kan man ändra region på wii'et! Någon som vet hur man gör? :^) //Zeldasplut
  2. Hjälp! Jag kan inte joina min egen server! Allt började då jag laddade om min Minecraft min brorsa hade samma användare som jag då och vi har bara en dator... :wacko: Och då har han så klart laddat ner en massa skit i Minecraft som ligger huller om buller i hela .Minecraft mappen! Jag orkade inte ta bort det för hand så jag raderade allt och laddade ner det igen, men det var då allt började betee sig konstigt. Minecraft var förstås 3 gånger snabbare men det hade dock problem att ladda upp single player världar. Jag raderade ALLA mods och då fungerade single player världarna gallant! Jag spelade 2-3 veckor på min Zelda Ocarina of time map och spelade så mycket jag behövde för att få den färdig. Jag var ca 50 % färdig och jag ville så klart ladda över den till min bukkit server för att kunna t.ex. använda essentials eller worldguard så att jag kunde skydda vissa ställen mot TNT, använda wireless redstone etc... Jag hade inte spelat på min server sedan innan jag laddat ner Minecraft igen, så jag hade ju ingen aning om att servern inte funkade (suck...) <_< Jag raderade all data i server "Världen" och kopierade över datan från min Zelda värld! Jag gick in på "Play Online" och såg att min server var igånng! (YAY! ^_^ ) Men då jag skulle gå in så startade den inte... Istället fick jag meddelandet "Took to long"! Jag rage`ade lite först, men då jag lungat ned mig försökte jag ta itu med problemet. Jag kollade min Hamachi, (jag har inte portforwarding pga min värdelösa router och min oförmåga att förstå mig på dem... :wacko:) Jag har ingen aning vad problemet är. En till ledtråd till er är att det står: "[mitt player name] lost connection [25.34.523.124: [olika nummer varje gång]! Dom 5 nummerna i slutet på min IP ändras hela tiden FAST än det hela tiden ska stå "25565" i slutet, pga att 25565 är övergångs nummeret för Minecraft! Jag har ingen aning och jag hoppas att med dessa ledtrådar så kanske ni kan hjälpa mig! //En okunnig routare som spelar Minecraft Ps/ Här nere har ni en liten film som ni kan pausa! Det är min server då den är igång, Ni ser även att jag connect`at och joinat flera gånger! Då ser ni även att min IP ändrats! :o Capture_20130303_1.wmv
  3. Hej! Vilken är din Top 3 på Wii U spel? Min är: 1. New Super Mario Bros U. 2. Nintendo Land. 3. Pikmin 3. (När det släpps!) OBS! DENNA POST SKREVS I DECEMBER 2012! Skriv din Top 3 i kommentarerna! Med vänlig hälsning, ZeldaSplut. :D
  4. Hej! För 2 veckor sedan så gick det inte att uppdatera några appar längre! Det kommer fram en bubbla där det står "En annan nedladdning betalades inte korrekt. Vill du fylla i ditt betalformulär igen?" Alternativen är Avbryt eller fortsätt. Om jag trycker på Avbryt så uppdateras inte appen. Så jag trycker på fortsätt. Där ska jag först fylla i Apple id och sedan adress, kortnummer, telefon nummer mm... Men när jag är färdig och har tryck på "klar" så kommer bara ett meddelande där det står "Betalnings sättet kan inte användas, välj ett annat betalnings sätt." Jag har fyllt i ALLT rätt men endå kommer det där fram... Finns det någon lösning och vad kan jag göra??? :( :huh:
  5. FINALY!!! Efter 2 år hittar jag en nyckel och klarar forest tempel! :D :student:
  6. Wow... Var två år sedan ämnet började. Antar att folk slutat spela Pokémon black/White... :( Alla kör väl black and white 2 nu. Skaffade Pokémon black (1) för 3 veckor sedan och möter N i Nimbasa city utanför pariserhjulet. Sitter fast! Kan inte klara henne/han! Någon som har något tips om vilken Pokémon som är bäst i den här fighten??? :huh:
  7. Ja, hur besegrar man "N" i Nimbasa city? Första gången jag kör och fick det för 2 veckor sedan. Min första början Pokémon var en snivy och är nu en Servine i level 29. Jag dör hela tiden då han/hon tar fram sigilyph. Jag har 4 darumakas, min Servine, Audino, Patrat, pampour och några andra. Jag har ingen Dark, ghost eller psykisk Pokémon. Vilka Pokémons är bäst mot "N" i denna strid och i vilken level ska dom vara? Och framför allt! Behöver jag fånga någon/några nya??? :huh:
  8. SÅG HONOM IGEN! Har film bevis nu! Ska ladda över videon sen! 8D! Vilken pers! Den här gången dödade han inte mig, som tur var! :unsure:
  9. Jag skulle kunna säga varje spel men för att spara tid så säger jag ALLA! :) Förutom Zelda oracle of ages tror jag... :huh:
  10. Hej! Jag är nästan i chock tillstånd när jag skriver det här. Allting började runt halv 6.30 ikväll då jag och mina kompisar spelade Minecraft. Mina kompisar spelade på varandras LAN världar medans jag körde själv. Jag hade byggt upp en massa svambob statyer av t:ex Svampbob, Patrik och Gary. Jag höll på för fullt med Gary statyn då "Han" dök upp. Observera att jag var i survival mode och jag har INGA mods eller diverse fusk på. men iallfall så hörde jag ett sånt är kusligt ljud och när jag vände mig om stog han en bit bort. Men bara i typ 4 sekunder. Sen så försvann han jag pausade och berättade för mina kompisar som INTE trodde mig och sa att det bara va en ko eller något. Så jag fortsatte att bygga. När statyn var färdig typ 5 minuter senare så gick jag in kyrkan. (Bodde i en NPC village!) och skulle dumpa av all fler färgad ull jag hade. Men innan jag han öppna kistan så hördes ett till kusligt ljud och Herobrine stog bakom mig! Både jag och mina kompisar skrek och fick typ panik! Jag lyckades oturligt nog inte ta mig ut ur kyrkan i tid innan han dödat mig...:( Jag stängde av Minecraft och väntade en timme innan jag vågade starta det igen. Jag raderade världen och tänker aldrig mer tro på att "Herobrine" bara är en myt. HAN finns. Helt utan tvivel! så från och med nu så ska jag filma med ett program när jag spelar Minecraft så att jag kan film bevisa det nästa gång! Jag har nu blivit skrämd till döds och ÅNGRAR allt jag skrivit om att "Herobrine är en myt" eller att han "Bara är en falsk myt som bara är för noobs!" Jag har spelat Minecraft i 2 år nu och ALDRIG har jag sätt honom. Inte för en nu. Minecraft har blivit en läskigare,värre men ändå mer spännade platts att vara på! Så var på er vakt! "Han" Finns till 100% i 1.3.2 uppdateringen! Kommentera gärna och säg vad ni vill, men jag tror...nej! jag VET att Herobrine finns i Minecraft utan mods eller andra fusk!
  11. Du kan läsa på rubriken! Svara i kommentarerna! ;)
  12. Hur gör man en såkallad "sprite"? Vad är det? En pokémon? Va? Kan någon förklara? :huh:
×
  • Skapa ny...