Hoppa till innehåll

Kollaps

Medlem
  • Antal innehåll

    40
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Kollaps's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det är när man har sex mot den ena partens vilja. Som i det här fallet. Du kanske ska prata med henne först.
  2. Kollaps

    Cannabis

    :rolleyes: Du säger att de inte bör vara olagligt, så länge man inte dödar någon, för då bör det vara olagligt? Cannabis har inte den effekten på dig. Vid långvarigt regelbundet bruk har det negativa effekter javisst, men cannabis är en downer och gör dig således slö.
  3. Kollaps

    Valet 2010

    Angående det där så donerades pengarna av män och jag minns att någon aningen komiskt sa något i stil med:"Det är en illustration av verkliga livet: Männen tjänar ihop pengar och kvinnorna bränner dem." :D Betnér gör en klockren parodi.
  4. Invandringen är inte för stor. Nämen oj, jag kunde säga emot det, vad skumt! Jag skulle säga att huruvida invandringen är för stor är långt ifrån ett faktum. Jag har svårt att tro att någon som uttalar sig på det sättet har beaktat frågan ur alla synvinklar. Varför skulle invandringen vara för stor, menar du? Det som gör SDs reklamfilm kränkande mot muslimer är det att muslimer som grupp pekas ut som förövare. Visst kan det vara kränkande mot pensionärerna också att pekas ut som offer, men troligtvis uppfattas det som kränkande främst av muslimer. Vi har inte resurser nog att utbilda alla som kommer hit? Och det har du säkra siffror på, antar jag? Vill du dela dina källor med oss? Som jag skrivit tidigare, en invandrares utbildning kan kosta pengar, det är sant, men det gör också en svenskfödd persons utbildning. Skillnaden är den att en svensk ska ha utbildning och övriga kostnader under hela sin uppväxt, medan en invandrare skulle kunna börja arbeta betydligt tidigare. Självklart tillkommer kostnader för en invandrare som inte en svenskfödd kostar, men om man räknar in alla kostnader för båda dessa, vem blir egentligen dyrast, och hur mycket dyrare? Är du född i Sverige så har du rätt till utbildning, det är en självklarhet. Kommer du hit som flykting är det också klart att du ska kunna utbildas i svenska, skaffa jobb och integreras i det svenska samhället. Problemet är när vi tar in för många samtidigt som utbildningen är undermålig. Dessutom klumpas alla folkgrupperna ihop på ställen som exempelvis Rosengård. Alltså har vi en förort där massvis av människor med olika ursprung lever, som knappt kan svenska och ännu mindre förstå varandra. De kan inte få jobb eftersom de inte är tillräckligt bra i språket, det skapar missnöje och hat som kan leda till våld och kriminalitet. När invandrare slår in på den kriminella vägen så skapar det ett missnöje bland svenskar och det uppstår ömsesidigt hat mellan svenskar och invandrare. Problemet är att Sverige tar in alldeles för mycket när det finns länder i Europa som knappt tar in några alls. Det är egentligen inte vi som ska ta hand om det här, mycket av ansvaret ligger i de övriga europeiska länderna.
  5. Kollaps

    Valet 2010

    Du säger att ingenting gott kommer ur SD's politik men säger samtidigt att du kan tänka dig att rösta på FI? Ogillar båda partierna men stod det mellan dom två är nog fan SD att föredra. OnT: Skulle rösta på Alliansen, är inte tillräckligt insatt för att kunna välja ett speciellt parti. Ska jag vara helt ärlig är jag inte så insatt i FI:s politik, men jag anser att jämställdhet, som är deras hjärtefråga, är viktigt. Har i alla fall aldrig hört någonting fullkomligt vettlöst komma från FI, till skillnad från SD. Men du som nu är så anti FI, kan du upplysa mig om vad som gör dem så dåliga? Jämställdhet är viktigt absolut. FI är dock inte ute efter ökad jämställdhet, de är ute efter att trycka ner och skuldbelägga män. Bland annat pratade jag med några av dom i deras valbås, och när miljöfrågan kom upp sa de nånting i stil med "Jaaa, nu är det det ju så att det är ju mest män som kör bil, medan kvinnor är mer miljömedvetna och väljer att åka tunnelbana..". Möjligt att det är sant, men otroligt korkat att lägga fokus på att beskylla männen istället för att utveckla riktig miljöpolitik? Sen att Gudrun Schyman bränner hundra tusen kronor i protest mot olika lön (...) mellan män och kvinnor och sen ber allmänheten om bidrag eftersom att FI inte har något partistöd (ja man undrar ju varför) avslöjar väl en hel del om hennes kompetens.. Och nu lite citat! Kvinnor som ligger med män är könsförrädare. - Tiina Rosenberg Det är dags att gå från jämställdhet till feminism! - Gudrun Schyman Hon har sagt att ”en bra moderat är en död moderat” och hon har talat nedlåtande om folk som är med i kyrkan. Man är inte värd särskilt mycket när man är vit, heterosexuell medelklasskvinna i hennes ögon Hon har fått mig att känna mig diskriminerad som, vad hon uttrycker det, vit, heterosexuell borgarkärring. -Susanne Linde om Tiina Rosenberg
  6. Invandringen är inte för stor. Nämen oj, jag kunde säga emot det, vad skumt! Jag skulle säga att huruvida invandringen är för stor är långt ifrån ett faktum. Jag har svårt att tro att någon som uttalar sig på det sättet har beaktat frågan ur alla synvinklar. Varför skulle invandringen vara för stor, menar du? Det som gör SDs reklamfilm kränkande mot muslimer är det att muslimer som grupp pekas ut som förövare. Visst kan det vara kränkande mot pensionärerna också att pekas ut som offer, men troligtvis uppfattas det som kränkande främst av muslimer. Vi har inte resurser nog att utbilda alla som kommer hit?
  7. Kollaps

    Valet 2010

    Du säger att ingenting gott kommer ur SD's politik men säger samtidigt att du kan tänka dig att rösta på FI? Ogillar båda partierna men stod det mellan dom två är nog fan SD att föredra. OnT: Skulle rösta på Alliansen, är inte tillräckligt insatt för att kunna välja ett speciellt parti.
  8. .. fast The Doors var ju legender redan innan Morrisson dog, och man vet ju inte riktigt säkert hur det gick till. Men allt pekar väl på drogerna.
  9. Men stick tillbaka till Facebook förfan :(
  10. Alltså, jag tror meningen är att man ska skriva de rader som inleder boken, inte nån slags resumé av bokens början.
  11. Ett spel med grym story brukar vara överlägset allt annat, så jag tänker säga Bioshock. Andra spel jag har haft jävligt roligt med är The Secret of Monkey Island, Braid och Mass Effect. Har ännu inte kört Bioshock 2 eller Mass Effect 2. Sen så hoppas jag att Deus Ex: Human Revolution kommer att överträffa allt jag tidigare spelat. Förutom originalet då såklart. Och ska vi nämna klassiker säger jag The Elder Scrolls III: Morrowind, uppföljaren bleknar bort i jämförelse.
  12. Som sagt är det bara Terminator 2: Judgement Day av Cameron som är sevärt, han har ju hyllats till skyarna för både Titanic och Avatar helt oförtjänt, båda klyschiga och intetsägande filmer om du frågar mig. Och när vi ändå håller på att nämna överskattade regissörer passar jag på och säger Michael Bay. Alla hans stora filmer (Armageddon, Pearl Harbor, Transformers) är värdelöst, hjärndöd ren jävla smörja.
  13. Jag satsar på att bli sångare i ett band. I början är vi okända och spelar på obskyra klubbar och utvecklar långsamt en kult kring vår musik. Trots att musiken är nyskapande och vi blir hyllade av kritiker förblir vi okända för mainstreampubliken. I takt med att våran fanbase växer får vi spela på större scener och blir även bokade utomlands för såväl gig på klubbar och för spelningar på festivaler som huserar i någon håla i centrala Europa. Vi börjar nu turnera och spela in nytt material där vi spränger gränserna för vad som är musik, fortfarande lika hyllade men samtidigt okända namn för den genomsnittlige musiklyssnaren. Under turnén börjar vi i bandet experimentera med droger, för det mesta hallucinogener som ska hjälpa oss att "öka vårat medvetande" och "öppna det tredje ögat". På fest efter en spelning i en engelsk förort erbjuder basisten i bandet heroin, tveksamt men med experimentlusta drar jag i mig en lina. Vidare på turnén ökar användandet av droger och speciellt heroinet som basisten med sina kontakter delar med sig av till resten av bandet. Långsamt utvecklas ett beroende som krockar med musiken; jag börjar bli opålitlig, dyker inte upp på vissa spelningar och om jag väl gör det är det ett lotteri om hur det går med låtarna. Mitt band säger vad de tycker om mitt bruk av heroin och hotar med att sparka mig. Jag får ett raseriutbrott och både skriker och förstör allting i mitt hotellrum och isolerar mig själv under en period, ensam med bara heroin och alkohol. Jag lovar att sluta men fortsätter i hemlighet. Djupt nere i träsket påbörjar vi inspelningen av vad som ska bli vårat mästerverk. I och med detta hoppas vi på att nå ut till den större publiken och ännu en gång tänja på gränserna när det kommer till skapandet. Albumet kommer kommer textmässigt mest handla om mina erfarenheter med sex och droger och har själv ganska lite att göra med själva musiken eftersom att jag är för upptagen med att knarka när resten av bandet jobbar på att skapa mörka ljudlandskap som reflekterar texterna. Men när mästerverket väl släpps slår vi inte igenom som vi hoppades. Djupt deprimerad hamnar jag i en nedåtgående spiral av droger och självhat. Under vår nästa Europaturné sparkar de in dörren till mitt hotellrum i Berlin när jag inte öppnar, där de finner min livlösa kropp. 27 år gammal har jag avlidit i en överdos. Genast efter min död splittras bandet, turnén avbryts och bandet når legendstatus. Jag framställs som en martyr för musiken och folk hyllar mig som en gud. Vår musik når nu ut till massorna till priset av mitt liv.
  14. Äh, slashers och andra filmer som bara innehåller massa meningslöst gore och slakt är värdelöst och slöseri med tid. Vill du bli rädd på riktigt, kolla Eraserhead och alla episoder av Rabbits, båda av David Lynch. Men är du ett fan av blod och köttslamsor så föreslår jag Braindead (också släppt som Dead Alive) av Peter Jackson.
×
  • Skapa ny...