Hoppa till innehåll

Turbosteps

Medlem
  • Antal innehåll

    107
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    sävsjö

Turbosteps's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Testade nyss på en bärbar dator och det är samma sak på den med :S
  2. Tja jag har en extern hårddisk och det verkar som att dator inte läser den eller ngt sånt. Ilf när jag stoppar in usb och trycker på den här datorn så kommer det fram en "Flyttbar disk (K:)" och när jag trycker på den så står det "sett in en disk i enhet K:." Jag har försökt med att starta om datorn och att ta ut usbn och in igen men det verkar inte hjälpa ngn som har en ide om vad som är problemet eller hur jag fixar det. :) Mvh Göran
  3. Ja jag är en av dom 70 miljonerna som blivit hackade. Och det sägs att Personuppgifter och kortnummer kan ha stulits. varje gång jag försöker logga in på Playstation Network så står det att någon redan använder kontot osv. Och då har jag en fråga finns det något jag kan göra? eller kommer Playstation Själv att göra något åt det som tur så har jag aldrig köpt något från playstation store så jag tror jag klarat mig. Rätta gärna mig om jag har fel... MVH Göran
  4. Tja ska snart ska skaffa nytt spel men jag vet vet inte riktigt vilken. Killzone 3 Eller Assassins Creed Brotherhood. Jag har ganska många FPS spel. Exempel Cod Mw2 BF Bad Company 2 Och Killzone 2. Jag tänkte att jag kanske skulle köpa nån annan genre denna gången och jag ville helst ha brotherhood men jag är inte säker eftersom killzone 3 ser så himla fint ut + att det är en ps3 exklusiv. Så lite hjälp skulle behövas :)
  5. AA jag har hört det. skulle vara mkt roligare och man skulle fått mer för pengarna. tycker dom skulle gjort så man skulle kunna köra online osv. Men det är inte alla spel som är perfekta och felfria ;)
  6. Ja sen tycker alla inte det är roligt ;) Fps spel kör man oftast på PC. Och folk väntar oftast till priset på spelet har sänkts.
  7. Tja jag kanske joinar med vi får se ska skaffa det först ;)
  8. Du behöver bättre kylning skaffa mer fläktar till självaste chassit och en till proccesorn så är det problemet nog fixat.;)
  9. Okej men jag kan skaffa båda två har mkt pengar på bankkortet (Y)
  10. http://www.inet.se/kundvagn/visa/96652/2011-01-08
  11. Så har gjort lite ändringar så finns det nån nackdel så säg till -- > http://www.inet.se/kundvagn/visa/96652/2011-01-08
  12. Okej ska göra lite ändringar nu så skickar jag ny. men fattar inte vrf alla har fractial design vad äre så speciellt med dom?(chassi)
  13. Tja vilket av paketet tycker ni är bäst. Denna http://i56.tinypic.com/k0ppe.jpg Eller denna http://i53.tinypic.com/iqjvhe.jpg jag tror nog att paket 1 är bättre för man får bättre skärm och man kan ha 3d. men paket 2 får man mer prestanda. men ja jag vill höra lite hur det är med er där ute :)
×
  • Skapa ny...