Hoppa till innehåll

Firehouse

Medlem
  • Antal innehåll

    32
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna

Senaste profilbesökare

3815 profil visningar

Firehouse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Kom tillbaka och rentvå mitt namn :(

  2. Du ser faktiskt ut som en som heter Hannah och bor i gbg.

  3. Det finns inte något inlägg från Chagi alls här..

  4. tack såmycket :wub:

  5. Påpekar lite stavfel :) Hade inget o göra så jag gick in och läste denna men såg några slarvfel. Fy skäms. :P
  6. ... coh jag är nummer 11 :P

  7. Jag brukar inte tycka sånt här är kul men den här satt jag och garvade åt i minst 10 minuter! :D :D http://www.youtube.com/watch?v=gX06e3oQ16g Spola fram till 1:30 och skratta! :)
  8. Nja... ingen av låtarna är riktiga. Jag menar att det är inte banden som gjort låtarna som är med på gh2... Lyssna riktigt noga och du hör . :) ;)
  9. När jag skulle ta med min hårddisk till min tjejkompis (som också har 360) laddade jag ner(köpte) sonic the hedgehog 2 på hennes xbox(fortfarande min hårddisk). När jag kom hem igen och skulle spela UTAN internet så stod det till en besvikelse "Sonic the hedgehog 2 trial". Fungerade bara när jag var ansluten till internet. :( Kanske samma problem?
  10. Du är en störig typ. Vart glad när jag såg 15 års-gräns skylten i affären B) Nu kommer jag inte se mina lillebrorsor med en varsin monster i handen typ 24 7 .
  11. Jaha men dåså. :D

    I så fall ska jag också vara med på din Gulliga lista så att du har några som faktiskt har lite awesomeness på fuska. ;P

  12. skill, har 1000G i det spelet :D jag kommer ihåg när jag gjorde den achievementen, gjorde den på hard också, är det den som man ska klara spelet utan att skjuta? Ja det är det :) Fast jag är så dålig kommer aldrig få den :( <3
×
  • Skapa ny...