Hoppa till innehåll

Dannie

Medlem
  • Antal innehåll

    2271
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    2

Dannie vann senast dagen på 23 December 2018

Dannie hade det mest gillade innehållet!

Profilinformation

  • Ort
    Blacksmith hill

Dannie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Community anseende

  1. Hmm. Var inte Dannie en moderator 2004? :-P

  2. Jag är änsålängde nöd med min X-box. Det finns fortfarande kanonbra spel. Jag kan se på film. samt 80 gig hårddisk. Xbox 360 kommer jag antagligen inhandla senare.
  3. det är nåt "fel" med leden i min tumme. jag kan snurra den som ett rotorblad på en helikopter. den blir att snurra i hyperfart och det smattrar av allt knakande.
  4. Dannie

    Helt Ärligt

    Okej, det där var lite väl magstarkt! Tänk innan du postar nästa gång!
  5. haha vad roligt det lät... om man inte läste acne.
  6. http://forum.fuska.se/Rollspela-t55219.html
  7. Diskutera inte fildelningsprogram i forumet. §1.3 *låser*
  8. Dannie

    Funkar

    Hmmm På de större servrarna brukar man bli kickad om man använder Randomskins. Detta för att det finns såkallade cheatskins (fusk). Dessa är färgglada, vissa kan man till och med använda som Wallhack. Då är det bara att välja så att alla spelare har samma skin osv. Det blir lättare att upptäcka folk. Det finns väl mindre Deathmatchservrar som fortfarande kör utan skydd. Det är väl bara att testa sig fram.
  9. tråd låst. Läs reglerna: http://forum.fuska.se/index.php?act=boardrules
  10. Dannie

    Manga

    Hänvisar till denna tråd: http://forum.fuska.se/Rita_Manga-t30435.html
  11. Det där var ju inget iqtest.
  12. Mycket av detta är myter och bluff bara. man kan te.x inte se CJs mamma någonstans. Leatherface existrerar inte heller. Angående spökbilarna... Ibland ser man tomma bilar mitt ute i vildmarken. På ett ställe rullar en bil ner från en kulle, precis när man går nedanför. Efter att ha blivit påkörda av denna "självgående bil" startades massa rykten om spökbilar. Dock är det bara bilar som spawnas för att man inte ska behöva gå till fots till närmaste väg. Samma fenomen kan skådas i havet. hamnar du i vattnet bakom ett berg långt ute på havet kommer du hitta massa övergivna båtar.
  13. Det är inga spökbilar. Det är bilar som spawnas på underliga ställen i vildmarken så att man inte ska behöva gå till fots till närmaste väg.
  14. Dannie

    Al-qaida Hotar Sverige

    Hade jag inte varit moderatr hade jag utryckte min åsikt om den där ***** ********** till ******. Men jag gör inte det. herregud du är 40 år väx upp nu. Man borde införa gränskontroll i dom där j*vla länderna och låta dom bomba sig själva bäst dom vill.
×
  • Skapa ny...