Hoppa till innehåll

Helloooj

Medlem
  • Antal innehåll

    3
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man

Helloooj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. En fråga. Hur raderar man detta? Lägg av med att vara otrevliga och kalla mig inte noob och sånt skit, utan svara bara på frågan är ni snälla :s ?
  2. Helloooj

    Batman

    Tja, jag är en kille som ÄLSKAR BATMAN. Har ni sett de två filmerna av Christopher Nolan? Batman Begins och Batman The Dark Knight? De är verkligen skit bra. Och jag har också Batman Arkham City, bästa spelet fan. Förutom Minecraft, jag älskar Minecraft.. Men ni är väl medvetna om att det kommer en sista film av Christopher Nolan? Den kommer heta The Dark Knight Rises. Och skurken som framträder där är Bane. Jag tror ni känner till honom. Bane kommer inte vara galen och inte bara vela döda och krossa. Han kommer faktist vara intelligent och smart O.O Så synd att Heath Ledger dog. Heath Ledger är han som spelade Joker i The Dark Knight Rises. Jag älskar verkligen Batman.
  3. Hej, mitt namn är Robin och jag är 12 år. Jag vill bli op på en minecraft server som är public, nohamachi och med många commands. Om ni undrar har jag varken skype elr Facebook, men jag finns på MSN. Om ni vill adda mig på MSN eller vill ge mig en ip och göra mig op, så gör det Skulle bli skitglad om jag fick möjligheten att bli op på en public, nohamachi server. Ps. Jag heter WWUUZZ på minecraft och är probuilder xD
×
  • Skapa ny...