Hoppa till innehåll

Bene999

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Bene999's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej. Nu är det så att när jag startar min dator så kommer det upp två alternativ. Antigen ''Start Windows Normally'' eller ''Launch startup repair'' (eller något liknande). När jag väljer ''Launch startup repair'' så kommer det upp något om ''system image'' vilket jag inte har. Och när jag väjer start windows normally så startas datorn om och jag får samma alternativ igen. Hoppas detta går att läsa då jag inte kan så mycket om datorer. Men jag vet att det finns folk här som kan det! (Jag skriver detta på en macbook)
  2. ''Du ska köra hårdbevakning på ari. Då får du till sist veta att han dumpar sin bil i vattnet. När du bärgar den hittar du mordvapnet.'' Jag hittade det här på fuska.se. Admin hade skrivit fusket/guiden så jag tror det stämmer.
  3. EDIT: srry tänkte inte på att du skrev det innan ''Slutet'' i minecraft fanns
  4. Tack för hjälpen båda två :)
  5. Hej. När jag försöker byta visnings namn så står följande ''Du saknar behörighet för att utföra denna åtgärd eller komma åt denna sida. Ifall du inte är inloggad så logga in, är du inte medlem så kan du bli det här''. Och det står när jag är inloggad. Jag skulle vara jätte tacksam om jag fick hjälp
  6. Gta san andreas har Multiplayer och finns att ladda ner här http://www.sa-mp.com/download.php
×
  • Skapa ny...