Hoppa till innehåll

HHAHA

Medlem
  • Antal innehåll

    29
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Kalix, sverige

HHAHA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ja, som det står så vill jag ha hemmabio ljud till min dator. Jag har kopplat en optisk kabel mellan min tv och hemmabio, och en hdmi mellan datorn och tvn. Är det på nåt sätt möjligt att få till hemma bio ljudet med min nuvarande koppling, eller behöver jag nya kablar, eller koppla på annat sätt?
  2. Det är så att jag ska kanske köpa nytt minneskort till min mini telefon. Jag har en Xperia x10 mini, tror ni det här passar? http://www.mytrendyphone.se/shop/kingston-...dhc-34370p.html
  3. Vad får dig att tro att vi är dubbelanvändare? Jag skulle gärna vilja se dessa bevis du säger att du har. Är han bannad nu så är fuska.se sämre än någonsin. Säger igen också, skulle vara interesant att se dessa "bevis" conection sa att han hade.
  4. Om det händer, händer det inte idag lördag, det händer imorn söndag klockan 3. Pg.a det är amerikansk tid när dom säger att det är 21 maj.
  5. känner en kompis som köpte det, men han fick det inte. Jag vet dock inte hur vanligt det är.
  6. Det är inget tema, men jag antar att du syftar på nya start-knappen.http://www.thewindowsclub.com/windows-7-st...hanger-released Om inget händer när du byter start knapp, så kan du testa att köra som adminastratör. Det funkade för mig ;)
  7. Kan det ha varit min runescape bot som fotat? Ända sen jag slutade använda den så har den slutat fota.
  8. Min dator eller något mina föräldrar instalerat på min dator, gör så att datorn tar en screenshot lite då och då, väldigt ofta faktiskt. Kan visa ett exempel det finns mycket mer bilder. Hur avinstalerar jag skiten, jag vill inte bli spionerad vad jag än gör på datan. Vem vet den kanske fotar det här just nu?
  9. GAAAHHH Så less på målbrottet, när försvinner det
  10. mitt record är nog ungefr 20h om jag minns rätt
  11. Samma för mig, mina fuska-mynt stannar på exakt samma summa hela tiden. Fast jag skriver inlägg. Är väldigt säker på att detta inlägg inte kommer ge mig ett fuska öre heller. Mina fuska-mynt är 1000
  12. HHAHA

    Hur Lång Är Du?

    Joo det finns det 1,60-1,70 det betyder allt emellan 1,60 och 1,70.
  13. Allla ålders grupper har sin egen sorts "alkohol" Små barn: päron saft Äldre barn: Läsk Ungdomar: energi dryck Vuxna: Alkohol duh
  14. Tack för alla seriösa svar, jag hade ärligt talat väntat mig dryga och oseriösa svar. Men jag har börjat använda min röst vanligt utan att ens försöka prata ljusare, känns bättre nu.
×
  • Skapa ny...