Hoppa till innehåll

Blest

Medlem
  • Antal innehåll

    123
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Blest's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Blest

    Bra Gratis Proxy

    Finns inget gratis program som andrar ditt ip hela tiden, som nar du tillexempel tankar torrents, hittade ett innan men det sankte hastigheten till typ 150kb/s och det var en trial... Jag skulle ha kopt anonine om jag var du, kostar bara en liten slant om manaden, annars finns det inga "riktiga" gratis proxys tyvar.
  2. Jag hade en Luciddrom en gang, och da blev jag sa glad i drommen att allt borjade "blekna" bort och jag vaknade right in i en somnparalys, horde roster, horde min mamma prata med mig, och kunde inte rora mig, fan vad najs kannsla att bara ligga dar, jag visste ju att det var en somnparalys sa jag lag dar och raknade till 3 tills jag kunde rora mig igen, men det kan vara laskigt att uppleva for nagon som inte vet vad det ar. Jag hade mina ogon stangda under somnparalysen da jag visste att jag skulle se olika saker som om jag var i en drom om jag hade dom oppna, men det kandes najs! Ska forsoka Lucid dromma nar jag kommer tillbaka fran min semester, ska skriva resultaten har hur det blir :)
  3. Headhunterz - Dragonborn.
  4. Det var ju synd, men jag tror dig.
  5. Tror jag ska köpa CS:GO, har alltid föredrat att spela med PS3-kontrollern över allt. EDIT: Koper det till PC istallet mohaha.
  6. Jag har den nya iaf. :o Ja, men tyvär har jag inga bevis nu :(
  7. Jag såg Herobrine igår, han snodde mina diamonds från min chest, då blev jag förbannad och började jaga honom, han var snabb som fan, han kom undan... När jag kom tillbaka till mitt hus hade alla mina tavlor ändrads till en Herobrine med tummen upp, jag tabbade ur, ville ta en bild med min mobil men så stängdes minecraft av... När jag gick in på mina "worlds" så var den borta...
  8. Första gången jag ser något sådant, så det var märkligt för mig iaf. ;) A fan, men jag har redan byggt ett hus på ett träd, lite synd att bo någon annastans nu lol.
  9. Jag vaknade idag och tänkte att jag skulle spela lite Minecraft, bygger mig neråt och upptäker en Dungeon. Jag går runt lite i den och ser detta: (se bilder) Ser ju helt "perfekt" ut, med 4 blocks inbyggt på varje sida mitt i mot varandra.. Nästan som i ett sådant tempel som man kan hitta i öknen. Har detta hänt er någongång? Har kollat runt på Google och kan inte hitta några resultat att det har hänt någon annan. Så vad säger ni? Herobrine? lol
  10. Det ar lararna som byter grupp at en, jag far inte vara med och bestamma alls, men det ska bli battre och ga battre for mig i 8:an da vi ska fa vara gamla larare tillbaks, sa glad ar jag :)
×
  • Skapa ny...