Hoppa till innehåll

emilia0104

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna

emilia0104's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Sims3Expert: Wow, du är verkligen en expert! :D Zome: Jag är precis som du, Zome! Jag är en erfaren spelare men har aldrig lyckats med att göra bra generationer :unsure: Men nu när jag läste forumet fick jag verkligen hjälp! Hoppas det går bra för mig nästa gång jag provar :student: Mvh// Lilla mej :)
  2. Du kanske måste uppdatera mer...? :huh:
  3. Jag kan bara "vanliga" fusk-koder... Typ som motherlode=50 000 simdaler. Jag har alltid velat ha en fuskod så man kunde bli en vampyr direkt... -.- Sry kan inte hjälparejj :S
  4. Jag har typ alla Sims 3,är simsgalen jag med! Jag har drömjobb,det är skitkul! Fick många spöken som spökjägare, räddade människornas liv från brand,alltihop! Coooolt spel :D B)
  5. Om man vill ha en rosa diamant "på det lätta sättet" så gå till fuskrutan och skriv testingcheatsenabled true Och sen skriv buydebug on när du har gjort det,gå till frågetecknet som finns i köpläget (funktion-läget) Ta den rosa diamanten och sen när du har den klicka på din brevlåda, sen står det "slipa stenen" då klickar man där och sen så är den slipad. ;)
×
  • Skapa ny...