Hoppa till innehåll

Stakc

Medlem
  • Antal innehåll

    386
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Stockholm

Stakc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Community anseende

  1. Testa att köra Tunga, Medel och lätta veckor då det behövs variaton, Variera även mellan olika övningar efter ett par veckor också. Tungt ( 4-6 reps ) Medel ( 6-10 reps ) Lätt ( 12-20 reps )
  2. CD/DVD läsare har jag och även ett par fläktar från andra chassit. Så inge annat som borde bytas ut?
  3. Tja plockade ihop en dator lite snabbt och undrar om jag ska ta in/byta ut några komponenter i den här listan för bättre prestanda osv.. http://www.inet.se/kundvagn/visa/3384938/nytt
  4. Stakc

    Cs:go Gratis Helg..

    Nej jag behövde inte bara starta om steam.. Som vanligt är det alltid fullt med överskattade luffare här.
  5. Stakc

    Cs:go Gratis Helg..

    Tja, Såg på steam att det är gratis weekend för cs:go, Men hittar inte någonstans vart man kan ladda ner det.. Köpte skiten istället. Är trög i huvudet idag så kanske jag som missuppfattade något.
  6. Men alltså det konstiga är att jag hade 200-300 konstant, Och nu idag då jag inte spelat på några dagar så får jag dom här fpsen.. Går det inte ställa in minimum fps?
  7. Tja spelar lite talisman online, Har alltid haft konstant 200-300fps, Men då används bara 20-30% av grafikkortet. och nu då jag loggar in så har jag bara 70-120fps och ibland lite högre men använder ändå bara 20-30 av grafikkortet.. Laddade just hem dom nyaste drivrutinerna. Går det inte ställa in så den konstant ligger på 120+ och använda mer av grafikkortet istället för att det ska bli drops? XFX Radeon HD 6950 2GB.
  8. Oj oj oj, Första gången jag är inloggad på bra länge. Ser riktigt snyggt ut! Bra jobbat!
  9. Köp en 2500k istället, Eftersom ramminnena är så billiga så går det lika bra att köra med 16gb.
  10. Jag mailade men mailet gick inte fram och antagligen för att det är fel mail adress.
  11. Försökte maila innan jag gjorde tråden men fick direkt svar att inte mitt mail gick fram.
  12. Tja loggade in nu första gången på 45 dagar stod det, Och då såg jag att det var någon annan ip som hade loggat in. Det är min bankgubbe. Då såg jag att alla pengar var borta, Hade 20m+ och ip nummret kommer från kina.... Vad ska man göra? 175.42.107.200
×
  • Skapa ny...