Hoppa till innehåll

TroyBuilder

Medlem
  • Antal innehåll

    24
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Minecraft i skogen,

TroyBuilder's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag vet inte någon annan crackad server... Har letat men hittar ingen 3;
  2. Hej, din video som kallas "Minecraft - Cool thing with water" Är riktigt cool, men jag har tänkt på detta länge... Man kan ju kanske sätta en piston där uppe som stängs och öppnas hela tiden så kanske det blir lite coolare? ;p (Ska testa) :lol: Edit: Jag menar att pistonen öppnas och stängs .. så vattnet rinner ner av sig själv så det blir lite mellan rum mellan vattnet ... svårt att förklara men aja :P
  3. Hej, din video som kallas "Minecraft - Cool thing with water" Är riktigt cool, men jag har tänkt på detta länge... Man kan ju kanske sätta en piston där uppe som stängs och öppnas hela tiden så kanske det blir lite coolare? ;p (Ska testa) :lol:
  4. Vänta jag skriver det snart när min kompis har startat servern och jag har kommit in och disconnectas... B) Men vad jag kommer ihåg så var det något med "recv failed " i slutet :o Jag får: " International exception: java.net.SocketException: Software caused connection abort: recv failed " Samma som han här: http://www.youtube.com/watch?v=7wZFCgHPhmQ :lol:
  5. Min kompis har crackat en server fast jag inte har premium :) Men jag disconnectas varje 20-30 sekund så det är inte kul :cry: Jag undrar om ni kan hjälpa mig eller om jag kan fixa det? :huh:
  6. Jag ska bara se hur det går till, har inte riktigt fattat hur man gör...
  7. TroyBuilder

    Panfu

    Jag vet ett sett, starta om panfu hela tiden så tappar dem räkningen och tror det är nästa dag :) Fungerar bara om det är 1 dag man ska vänta... :lol: Fungerar för mig :)
×
  • Skapa ny...