Regler

Regler och villkor för medlemskap på Fuska.se

Ett medlemskap på Fuska.se är helt gratis och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att kontakta oss.

Fastän administratörer och moderatorer på den här sidan försöker att ta bort eller ändra allt störande eller stötande material så fort som möjligt, är det omöjligt att gå igenom alla meddelanden. Vi vill därför påpeka att all text som skrivits på den här sidan uttrycker vad författaren tänker och tycker och att administratörer eller moderatorer skall inte stå till ansvar för det (förutom för de meddelanden som de själva skrivit).

§1 - Uppförande
Använd sunt förnuft och visa respekt för andra användare. Posta inte något störande, stötande, vulgärt, hatiskt, hotande, sexuellt anspelande eller något annat material som kan tänkas bryta mot någon tillämplig lag.

§2 - Innan du skriver
Om du skall starta ett nytt ämne så ber vi dig kolla så det inte redan finns ett liknande ämne, detta kan du göra genom att söka. På så vis slipper vi få flera ämnen/trådar med samma innehåll.

§3 - När du skriver
- Ge ämnet du skapar en tydlig titel så man lätt kan förstå vad ämnet handlar om.
- Håll dig till ämnet och skicka ett privat meddelande (pm) om du vill diskutera utanför ämnet.
- Gör ingen reklam eller posta så kallade REF-länkar (detta är endast tillåtet i signaturen).
- Serienummer, fildelningsprogram och var man kan ladda ner saker olagligt får inte diskuteras.

§4 - FuskaMynt
För allas trevnad så är det förbjudet att tigga FuskaMynt eller att skicka dessa mellan användare på samma dator (IP). Det är även förbjudet att försöka fuska sig till FuskaMynt på olika sätt.

§5 - Användare
Det är enbart tillåtet att ha en användare per person. Det är även förbjudet att röja en annan användares identitet på Fuska på något som helst vis eller att sammankoppla användarens eventuella konton publikt. Du förbinder dig att hålla din användare uppdaterad med korrekta uppgifter samt korrekt och fungerande e-postadress under ditt medlemskap, annars kan din användare komma att tas bort. Vid avstängning/radering av en användare så blir alla användarens tillhörigheter låsta och/eller raderade. Tillhörigheter kan vara inlägg, FuskaMynt och inskickade saker såsom fusk.

§6 - Medlemskap och dina uppgifter
Fuska kommer då och då att skicka ut medlemsbrev. Detta innehåller nyheter om vad som har hänt på Fuska och eventuellt vad som kommer att hända. Fuska förbehåller sig även rätten att skicka ut olika typer av erbjudanden till medlemmarna. Allt som matas in till Fuskas server sparas en viss tid beroende på vad som skickats in. Detta för att säkerhetställa att alla regler och villkor följs. Vi kommer aldrig att lämna ut personlig information till 3:e part, med undantag för brottsutredande myndigheter, utan ditt samtycke.

§7 - Konsekvenser vid brott mot dessa villkor
Fuska använder sig av tre olika former av åtgärder vid brott mot villkoren. Tillsägelse eller varning samtidigt som du får ett personligt meddelande med information om regelbrottet. En varning kan bestå av 1-5 varningspoäng (varje varningspoäng gäller 180 dagar). Anser du att du fått felaktiga varningspoäng så måste detta tas upp med moderator/admin inom en vecka. Kommer du upp i 5 varningspoäng så stängs din användare av i 1 år, därefter kan du kontakta oss för att få en ny chans.

Genom att använda Fuska och dess tjänster så förbinder du dig att följa dessa regler och villkor. Fuska förbehåller sig rätten att varna/stänga av användare på vilka som helst skäl när som helst. Fuska kan komma att ändra på reglerna. Normalt sker detta utan att vi informerar. Vi större ändringar så kommer vi dock att informera.