Hoppa till innehåll

dragonslayer2

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

dragonslayer2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jo allt Började för några dagar sen. Jag o min kompis o min flickvän Hade bestämt att vi skulle ut o Käka efterskolan. Direkt efter andra lektionen Så frågade jag en kille som är shyst och gjorde olagliga saker om han ville hänga på o käka. o då bestämde min kompis sig för att åka hem direkt efter skolan. När bussen väl kom så tittade jag o min flickvän på honom och vi värkade inte bry oss. När han kom hem så frågade min flickvän varför han inte var med dom o käkade o då berättade han som det var o hon bara okej men det var tråkigt att han inte kom. då berättade min flickvän även att jag hade gått hem till den andra vännen som jag tycker är trevlig. Då när jag då kom hem Dagen efter så förklarade min kompis att den killen jag umgicks med inte var speciellt trevlig o att han gjorde dumma saker. Men jag brydde mig inte o då fick kompisen nog efter att han förklarat för mig säkert 20 30 gågner så han sa upp vänskapen. o då sa jag på facebook bara att han inte behöver mig heller så whatever o den är ingen ide att jag skriver på hans carebox för det kommer ändå att synas att jag har skrivit meddelande till honom som han sen kommer radera o Lär dig stava. Så vad ska jag göra jag o han pratar aldrig med varandra llängre men jag gör honom så jävla förbannad bara han ser mig hur ska jag göra för att glömma bort honom :( snälla hjälp mvh dragonslayer2
  2. dragonslayer2

    Ram Minne

    Om du behöver mer ram rekommenderar jag http://www.kukram.com/eng/Product.asp?BigC...me=KUK%20Memory
  3. Jag gillar en kille som verkar kär i mig, jag ler åt honom då och då och har sprutat vatten i hans ansikte med en sprut-sak. Han är ganska trevlig... men jag vet inte vad jag ska göra. Alltså hur ska jag visa att jag gillar honom? Vi går i sjuan. Jag är typ snyggast i klassen och han är inte direkt den vakraste man kan hitta. Jag brukar umgås med coola gänget i skolann men är inte ihop med någon.
  4. men om man slår 10000000 gånger är det bättre chans än 1 gång? hur många gånger måste man slå för att få en 6a?
  5. hej. jag har en läxa jag behöver hjälp med. Jonas har en tärning som han slår 6 gånger. A. Hur stor chans är det att få en sexa andra gången? det är 16.66% att få en sexa första gången och 33.33% att få en sexa andra gången va?
  6. Anal Intruder 6: The Anal Twins.XXX.DVDRip.XviD
  7. Som de andra trådarna. Jag börjar: Solglasögon.
×
  • Skapa ny...