Hoppa till innehåll

flowztah

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

flowztah's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ser inte hur målvakter skulle kunna vara en lösning. När det kommer till torrents arbetar APB främst med att stänga ner så många trackers som möjligt, för att hindra den stora massan från att få tag på sina filer. Då är brukar det inte vara ägaren man är ute efter, utan själva trackerns existens och distributörerna (uppladdarna). När det kommer till DC++ så skulle det nog teoretiskt sett kunna fungera med en målvakt som står för själva servern, om den är hyrd från ett företag. Problemet är dock att DC-hubbar brukar vara hemmaservers och dessa målvakter har, såvitt jag har förstått det, inget hem och då inte heller någon bredbandsuppkoppling. Att ställa en server i sitt eget hem, hävda att det är någon annans skulle inte heller fungera. Det är den som är skriven på abonnemanget som åker fast i det fallet :)
  2. Stats: Combat Level: 122+9 Quest Poins: 203/326 Brukade skilla för det mesta, innan jag slutade spela hade jag 86 summoning bankat. Planen var att fortsätta till 96 och använda 50 effigies för att få 90 summoning.
  3. Vad dillar du om? Finns fortfarande bots som fungerar alldeles utmärkt. Förövrigt har powerbot en deadline på 16/1, att få igång sin client igen.
  4. Prayer och Herblore är favoriterna. Anledning: färgerna.
×
  • Skapa ny...